Üye Görüşü Prandelli İstifa!

allahın belasını nerden buldularda getirdiler başımıza deliricem . şimdi bide ceza alırım buna hakaret ettiğim için. ulan senin futbol zekana s.çayım ben çapsız italyan

ünal ın pislikleri avrupa sevdası burda sökmüyor işte gaza getirme sistemiyle işliyo burda sistem

Komplo teorilerine pek girmek istemiyorum ama bu isde harbiden bir bit yenigi var. Tamam Bruma genc, tecrubesiz ve daha hazir degil diye oynatmadin ama Olcan neyin kafasi!! Ha Olcan olsa yenermiydik hayir yenemezdik ama boyle bir sonuc'da cikmazdi.

Unal Aysal gider ayak basimiza bela birakti gitti, insallah yeni yonetimin ilk isi olur Prandelliyi kovmak yerine Yerli gelsin yeterli, oyuncular ozaman derin bir ooh ceker

Çare belli yabancı olacaksa Juande Ramos

Yerli olacaksa Hikmet Karaman veya Yılmaz Vural

yanlış transferler yanlış kadro planlaması formsuz yerliler ve oyuncu tercihleri kötü bir hoca malesef bu sezonun özeti

çok mu zordu beşiktaşı yerine demba ba yı almak yada onun muadili bir forvet elmander bile mevcut sistemde yararlı olacakken biz anasın karnından ofsaytta dogmuş burakla tek forvet başladık sezona

----------elmander-----------
bruma----sneijder-----olcan
--------melo----emre-------- emre yerine hamitte olabilir
tarık--semih---balta---veysel
------------muslera-----------

lig için bu tip bir kadro yeterli yabancı sınırı tabi biraz sıkıntıya sokuyor bizi ama olmasaydı koy telles i sola tarık ı sağa balta yerinede ched i arkana yaslan izle takımı

sezon başında Gomisi bu prandelli reddetti. ona bile burun kıvıranlar vardı adam gitti onun yerine pandevi getirdi. takımı forvetsiz sezona başlattı şimdi artık gol bile atamıyoruz. sneijder 40 metreden vuracakta her maç gol atacak. çok bekleriz biz çok.

Veysel :( Sen Kadro bir daha kadro yapma.

olur yasin kardeşim yapmam birdaha fakat elindeki oyuncu havuzu ve bir takım kurallarla ancak bukadar olabiliyor

ayrıca daha düzgün okuma gerek yazıları tutalım elmander i koyalım demiyorum ama onun bile mevcut oyunculardan daha yararlı olcagını belirtiyorum oyun stili olarak

Bu adam bizi ne saniyor? Bursaspor fln mi saniyor abi uyarin artik su adami.

Her sene gruptan cikmaya oynayan takim averaj takimi oldu.
Birde utanmadan lig icin geldim diyor. Lig icin geldiysen yanlis takima gelmissin allahin belasi. Bizim vizyonumuz lig degil.

yazılacak çok şey varda elimi yormaya değmez işi yapacak mecra değiliz sonuçta iş duygun beyde bitiyorki oda yaşını başını almış ölümü bekleyen bir amcamız onunda pek birşey yapacağını zannetmiyorum ali dürüst ve albayrakta sonuçta devrim yapacak adamlar değiller inan burak evlat statüsünden yola devam eder bizde sıvama moduna devam ederiz ulan gene kaptırdım kendimi yaz yaz bitmez yanlışlar yapılması gerekenler en iyisi klavyeyi sakince yere bırakmak olacakları izlemek

Prandeli'yi ve Aysal'ı savunacak adamlar nasıl savunacaklarını şaşırdılar artık oyuncular bilerek oynamıyor demeye başladılar savunacak birşeyleri kalmayınca Selçuk ile Burak'ı anladım da Dzemaili neyi protesto ediyor da oynamıyor?

Herşeyi geçtim 4-5 haftadır düzenli olarak kötü demiyorum bakın rezil oynayan 5-6 oyuncu var diyelim bir kaçı artniyetli sen eğer iyi bir hoca olsan onları oynatmazsın

Bu adamı gönderene kadar uğraşmalıyız . Bugün yaptıgı değişiklikler ve oynattıgı futbolla tekrar ne kadar kötü oldugunu bize gösterdi . Şansa kazandık . Dortmund deplasmanında ağır yenilgi bekliyorum . İnşallah son maçı olur bu herifin.

düşüncemin arkasındayım .henüz birşey kaybetmedik . acilen kurtulmalıyız.

Aslında sempatik bir yüzü var ,sezon sonuna kadar kalsın ona da yazık gelmiş taaa italyalardan..

:P

Galatasaray tarihindeki hiçbir hoca bugün rezile 90 dakşkayı bırak 30 dakika sabretmezdi...

Ne terbiyesiz adammış...

Geri
Üst Alt