Prandelli mi Doğru Söylüyor? Selçuk mu? ''Yorgunum dedi'' ''Demedim''

Kaan Toprak

Onursal Üye
Onursal Üye
Maçtan önce Prandelli

Maç öncesinde yayıncı kuruluşa konuşan İtalyan teknik adam, deneyimli orta saha oyuncusunun kadrodan çıkartılmasıyla ilgili olarak, "Selçuk maçtan önce bana gelip yorgun olduğunu, başka biri daha faydalı olacaksa onu oynatmamı söyledi." ifadesini kullandı.

Az önce Selçuk'un ajanslara düşen sözleri

Selçuk, kesinlikle 'yorgunum' demediğini söyledi. İşte Selçuk'un sözleri: "Öncelikle ben şunu söylemek istiyorum. Bundan iki gün öce rahatsızlığım vardı. Hocamla oturduk konuştuk, fiziksel olarak hazır olmadığımı söyledi. ben bugüne kadar Galatasaray için hiçbir maçtan kaçmadım. Ayağım da kopsa oynamak isterim. Ama kararı hocam verir, sakatlık riski taşıdığımı söyledi. Ben kesinlikle yorgunum ve oynayamam demedim."

Teknik taktik bir yana adam daha Takım'da otorite kuramamış.

e Selçuk'u oynatmadı ne güzel işte, istediğiniz bu değilmiydi?

Prandelli iyi yapmış bu konuda bişey diyemrm

Selçuğun bu konuda dürüst olduğunu düşünüyorum.

GT-I9300 Tapatalk

bu adama biri fm oynamadığını söylemeli.. herif çok gamsız yahu

Selcugu oynatmamak dogru karardi lakin onun yerine yekta'yi oynatmak cok buyuk bir yanlisti

yekta da yaniltmadi zaten rakiplere pas vermeler top kaptirnalar vs anadolu topcusu iste

Bu maçta her futbolcu oynamak ıster. Hadi lig maçı olsa arenada olsa tepkı alırım dıye oynamak ıstemez dıcemde ole bı durumda yok.

ya kardesim simdi sorun bumu selcuk oynasa yenecekmiydik te bunu polemik yaptiniz selcuk oynasa ne oynamasa ne ya 5-1 olurdu yada 3-1 ne degisirdiki

Bence bu polemik tamamen büyütülmeli. Selçuk arkandayım aslanım benim.

Prandelliden kurtuluşun meşalesi bu beyler.

Prandelli ingilizce bilse mis gibi mert var
mert-%C3%A7etin_33134.jpg

images

bu arkadaş güven vermiyor bana.

balbazar tercumanın işidir

Oynasaydi da sonuc degismezdi belki 3 degil 2 yerdik ilk devre. 3 lu savunma hatti ve ileri dikne gidebilen tek adamimizi savunmaya hapsetmek sacmalikti. 2 kez ayni hataya dustuk karsidaki sivas degil dua edelim daha buyuk hezimet yasamadik.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt