Prandelli Ne Zaman Kovulacak?

Alican Bozok

10 Numara!
Ey Yönetim!!!!

Son 10 yılda Türkiye'ye gelmiş tartışmasız en büyük yıldız Sneijder'i ilk 11'e almayan, gol yiyene kadar bekleyen, gol yediğimiz an oyuna sokan kenarda bekleyen bu insan suretindeki gerçek cinsini bilmediğim yaratığı kovmak için daha ne yapması gerekiyor?? Diğer saçmalıklarını da sıralasam doktora tezi gibi yazı olur burası!!

Yeter artık, kovun şunu, üçe beşe bakmadan kovun. Yoksa bu taraftar dünyayı başınıza yıkacak. Açık seçik bir tehdittir bu, derhal kovun, yeter.

Bunu takımın başına getiren ve klübü batağa sürükleyip kaçan şahsiyete sorun hesabı önce......Beyfendi şimdi monaco yada nice da lüx yatında viskisini yudumluyodur...

bu adam bir düşman ajan...en etkili oyuncumuz sneijder yedekte başlıyor şaka gibi...yeni gelen kişinin leş kankileri ve çöpleri oynatmayacağının garantisi verilirse kovulsun isterim ama sanmam...bu sezon böyle gider maalesef

kovmayin kovmayin , ya siz ne icin geldiniz yönetime? sabriyi af etmek icin mi kendini tatmin etmek icin mi? albayraka sözüm , sözde büyük galatasarayli, neyi bekliyorsun bu adami kovmak icin? ne oldu para gidecek diye mi korktun? ozaman bize birdaha galatasaray icin herseyimi veririm hikayesine anlatma

Şu yönetim bozuntulari geldikleri gün bunu kovup ersunu getirseydi şimdi arkamiza yaslanip futbol izliyorduk.

Şu dakkadan sonra hiç kovulmasın.. piyasadaki en mantıklı hocayı trabzona kaptırdıktan sonra kıymeti yok.. denizli yada yılmaz vural mı gelecek?

Şu dakkadan sonra hiç kovulmasın.. piyasadaki en mantıklı hocayı trabzona kaptırdıktan sonra kıymeti yok.. denizli yada yılmaz vural mı gelecek?

Şunu bile getirsek bundan kötü olmaz.

91714.jpg

Anderlecht'ten fark yedikten sonra Antep'e 3 puan kaptırdıktan kovarız.Fener Bursa'yı ve Eses'i de yenip puan farkını 6'ya çıkarır bu sırada.

Son düzenleme:
Bu maçtan sonra kovulmasın, hepten isyan bayrağını açarım yönetime...

Abdülkerim başkanı daha beter ağlatmak zorunda kalacağız bugün...

abdurrahim kovulmadan pdeli kovulmaz

abdur meydanı bos buldu tdcilik oynuyor

Ligi orta sıralarda bitirdikten sonra yönetimle birlikte gider.

Futbol, futbolu bilen adamlar tarafından yönetilmedikçe ne Türk Futbolu düzelir, ne Galatasaray düzelir, ne de genel sistem düzelir.

En kral yabancı gelse ne yazar. Yerli tayfası gaz ile calısır kardesim. Terim'i kovdun ve kaybettin, bunu artık kabullenin, bizim takım kimyamız bozuldu, oyun karakteri yok oldu..

Prandelli vasat altı bir hoca ama Prandelli'den sonra gelecek hoca su takımı ne kadar toparlayacak ?? Ben hayal edemiyorum, cünkü artık oyunculara olan inancımda bitti, buna Muslera-Melo'da dahil, alayı cıvıttı, alayı futbolu kafada bitirdi, Sneijder haric tabi, oda muhtemelen bundan sonraki kariyerine Avrupa'da devam eder..

Prandelli'yi kovsak kimi getirecez diyecek kadar aciz bi yönetime sahibiz. Prandelli'yi gönderecekleri zaman kimi takımın başına getireceğiz diyenler Trabzonspor'un bugünkü kulübesine baksınlar.Bu kadar aptalca bi yönetim olamaz.Hala şu Prandelli'yi takımda tutacaklarsa yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt