GSC Portal Prandelli Neşteri Vuruyor

yav he he gifi koyacak kadar bile ciddiye almadım

Görmeden inanmam. Türk medyasinda çikan hiç bir olumlu habere olmus gözüyle bakmam. Yarin gene ilk 11 çikarlarsa hayallerimiz suya düser.
Yekta kalitesizde olsa bizi 10 kisi oynatmaz Selçuk gibi. Cemali de kalitesiz olmasina ragmen sorumluluk almaktan kaçmiyor. Ama kontenjan harcamaya degmez. Yerine emre oynarsa iyi is çikartir. Hele bir yarin olsun. Simdiden sevinmeyelim. Ben genede bunlari kesecegini zannetmiyorum.

Kardeşim bu adam Cemali ve Selçuku aynı anda KESEMEZ..Çünkü hasta ruhlu takıntılı bir insan..Min. 2 hantal orta saha kuralına aykırı..Ayrıca Yekta Selçuktan kesin faydalı olur ama onu da soğuttu sağolsn bir ara çok iyiydi adamı nedense kulübeye hapsetii..Artık bir şans da şu Furkana ver be adam..

3'lü oynama. 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 oyna.
Bruma ve Olcan ile kanatlı oyna.
Dzemaili denen tipi oynatma.
2 delikanlı ol, tırsma. Berbat taktiklerin ile zaten devamlı 4 yiyorsun, bundan daha kötü olmaz zaten merak etme.

git gideceksen bekleme farklı değilsin sende :D

Pohahahha apoooooo bitir bizi apoooooo. Allah belanizi versin ulan.

Yalnız o haberde sadece Selçuk değil Semih ve Dzemaili'nin de ismi geçiyor onları yalanlamamış sadece Selçuk'u yalanlamış. Bu herifler artık takımın sahibi olmuşlar, bunun net kanıtı budur.

3'lü oynama. 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 oyna.
Bruma ve Olcan ile kanatlı oyna.
Dzemaili denen tipi oynatma.
2 delikanlı ol, tırsma. Berbat taktiklerin ile zaten devamlı 4 yiyorsun, bundan daha kötü olmaz zaten merak etme.

Olurmu renktas böyle oynarsak çok hızlı oynarız prandelli bey yine dzemaili selçuk melo hamit hantallariyla çıkar yan pas geri pas devam ederiz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak-Selcuk bu hafta da 11'de tabi ki. :)
Türkiye ligi maçlarını izlemeyi bıraktım ben, Cl maçlarımızı bile izlemiyorum artık.

Ne Yektası yav?Emre'yi koy oynasın.

Yekta nedir ya, Yekta bu takımda çok defa oynadı, kapasitesinin üstüne çıktığı maçlar da oldu ama Selçuk'tan ne farkı var Yekta'nın.

Emre Çolak oynasın Furkan oynasın.

Bizim orta sahada mobil oyunculara ihtiyacımız var.

Dzemaili ile Selçuku kadroya almış, Semih kadro dışı. Hadi bakalım bu ikisi gerçekten bench de yer alacak mı.

I am the one who knocks!

Furkan Özçal gibilere sans verilsin... Birhan Vatansever de en azindan Kupa maçlari oynasin

Yekta-Selçuk-Cemaili-Hamit gibilerle 4 gol yemeyi devam ederiz.

Madem b.k. durumdayiz, gençlere sans verelim

Geri
Üst Alt