GSC Portal Prandelli O İsmi Kadro Dışı Bıraktı!

Hadi Telles kontenjandan ötürü de dersin de Olcan'ın yedeklere bile alınmamasını mantıklı bir şekilde izah edebilecek biri var mı? Sanki elimizde daha kaliteli yerli oyuncu var anasını satayım.

y9ypy7u6.jpg

Farklı bir bakış açısı.

1-Performansi için almadim diyor.

2-Selçugun Buragin performansi iyi degil.

3- Bu bir çelişki degilmidir?

o kadar genc bebe sebe aldik onlari oynat allahini seversen yemisim sampiyonlugunu turk sike liginde ..

Bize Birhani/Korayi/Umut/ vsvs gencleri gosterin yetistirin satin para kazandirin azicik anadolu takimlarina muhtac kalmiyalim

Sampiyon olup 10 mil euro aliyoruz 15 milyon futbolcu aliyoruz zarar zarar

Selçuk ile burak küsmesin diye elimizden geleni yapıyorsuz ama olcan kuserse küssün der gibi kadro dışı bırakıyoruz olcan bu takımda olmazsa olmaz oyuncularimizdan birisi ama bu gidişle onuda kaybedeceğiz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcani almamak ciddiden bu düzende hayret edici.
Semih ile birlikde kadrodaki en kaliteli türk oyuncumuz olcan.

Prandelli an itibariyle benim için bitmiştir

Olcan benim için prandelli den daha değerli

Hocanın kararıdır.

Yeterli görmedi demek ki.

tapatalk

Olcan hayranlari baya uzulmustur eminim. Dilimizde tuy bitti daha ucuza daha genc ve coook daha potansiyelli olan Gokhan Tore'yi alalim diye.

nuri merakımdan soruyorum... bu tuchel'i en çok isteyenlerden biri de bendim... ama şu anda tuchel takımın başında olsa sence kimleri takımdan keserdi?...

bir başka soru... tuchel kafasındakileri yapsa taraftarın tavrı ne olurdu?? :)

Tuchel bence Selcuk ve Veyseli düsünmeden keserdi. Tarik banko oynardi, Birhan Vatansever kesinlike sans verirdi, Bruma de banko oynardi büyük ihtimalle.
Tabi ki sezon sonu gelse daha iyi olur, mutlaka yeni bir Kadro kurmak isteycek.

Tuchel gelse herkes Tuchel hayrani olur bence, cünkü O her anlamda müthis bir TD....

Kanat futbolu oynayacağız diye 5 milyona yakın para verip aldığımız adamı kadroya almamak ve 4-3-1-2 oynamak büyük vizyon.

Bir an herkesin içinden geçen isim sandım ama duyunca şok oldum, umarım sebebi bu değildir kafileye alınmamasının.

Geri
Üst Alt