GSC Portal Prandelli O İsmi Kadro Dışı Bıraktı!

Tuchel bence Selcuk ve Veyseli düsünmeden keserdi. Tarik banko oynardi, Birhan Vatansever kesinlike sans verirdi, Bruma de banko oynardi büyük ihtimalle.
Tabi ki sezon sonu gelse daha iyi olur, mutlaka yeni bir Kadro kurmak isteycek.

Tuchel gelse herkes Tuchel hayrani olur bence, cünkü O her anlamda müthis bir TD....

garanti veriyorum 2 hafta içinde topa koyarlardı :)

Mustafa denizli teknik direktor başlığı ne zaman açılıyor

bu adam Olcan' a taktı zor oynar Olcan kupa maçları dışında..

yeterlı gormedıyse koyarsın yedekte kalır...yarın balıkesırle oynuyoruz kolay takım yenmemız gerek yenerız de dıyemıyorum ama mac dengede gıderse su yabancı sınırında kımı alacaksın oyuna? yasini mi sinan ı mı? yıne kanatsız futbolla baslayacak belli oldu...

İki ihtimal var

1. Bu kadrodan bir halt olmayacagını anladı. Kendini tazminatıyla kovdurtmaya calısıyor.

2. Bu adam hakikaten futboldan anlamıyor. Yasin Oztekin kazmasının kadroda olup olcanın olmaması futbol yanlısı degil futbol skandalıdır.

Benim korkum bu adam cok basarısız olup Unal Aysalın da basını yakacak gibi

Eger Unal Aysal devam etmezse yeni baskanın yapacagı en iyi hizmet takımı turk bir antrenore emanet etmesi olur. Avrupayı falan gectim o gruptan uefaya gitme ihtimalimiz bile %30 falan. Barı ligi bilen medyayı kontrol edebilen birini takımın basına getirip 4. yıldızı takalım

Prandelli beynini aldırmış anderlecht maçından sonra sanırım...

Olcan' la hocanın arasında bir sorun oldu galiba, çok anlamsız bu tutum.

Aksam aksam tepem atti haberi okuyunca. Arkadas niye fbye bjkde degilde bizde oluyor boyle olaylar anlamiyorum. Daha sezon basinda takimi sabote ediyor bu hoca.
Olcan oynadigi maclarda selcukdan kotu oynamadi yektadan cok daha iyi oynadi ama hocanin yaptigina bak. Bursa macinda girince nasil hareket getirdi gorduk. Belki eses macindada oynasa o macida alirdik. Ne desek bos. Gidip uyuz 3 orta saha taktigiyle oynayacak yine. Selcuk ve yektayi oynatacak yine.

Geri
Üst Alt