GSC Portal Prandelli O İsmi Kadro Dışı Bıraktı!

Biz demiştik TÜRKiyede şampiyonluk için yerli TD alacakti vizyonu uçsuz bucaksız başkanımız...

olcan'da cok atarlaniyo aga kendini bi sey saniyo acik konusmak gerekirse

bursa macinda attigi gol sonra o hareketleri neydi oyle trabzondami oynuyon lan kendine gel biraz prandelliyi destekliyorum bu yaptigindan dolayi...hocaya saygisizlik yapmis demekki yoksa kadro disi imkani yok kalmazdi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yazıklar olsun zaten sonradan bile oyuna dahil etmediğinden vardı bir amacı adam selçuk'u felan kesip olcanı 11'e alacağına tam tersi rezalet adamı sürekli 11 çıkarıyor iş yapabilecek adam kulübede artık kulübede bile değil prandelli ilede olmayacak belli oldu

Bu iş bitti.
Bursa maçından sonra yazdım olcan yedek kalmaya tahammül edemez sorun çıkar diye.

Hoca aklınca tüm suçu olcana atıyor.

Bu sene bu takımdan başarı beklemeyin.

Eğer yönetimin azıcık aklı varsa çok geçmeden hatadan döner.

Basar tazminatı daha önce yapması gerekeni yapıp Mustafa denizliyi getirir.

Aksi halde Fenerin 4. yıldızı takışını seyrederiz.

Prandelli ile gitmez.

Gitmeyecek...

Fenerin bu kadar kötü ve başında gerçek bir hoca olmadıgı zamanda bizim çok rahat şampiyon olmamız gerekirken geçen seneki gibi kendi elimizle hediye edeceğiz şampiyonlugu...

Daha iyi günlerimiz ben Arsenal ve Dortmund deplasmanlarında hezimet olucak diye çok korkuyorum çünkü takım buna çok müsahit bir oyun oynuyor

bundan sonra takımın başına Yılmaz Vural'ı getirsinler. gıkımı çıkarırsam iki olsun. o kadar td geldi. Kimi Dünya çapında hocaydı ama yaptıkları saçmalıkları, hataları görünce kendi bildiklerini körün değneği gibi bellediklerini görünce kim gelirse gelsin karşı çıkmayacam. bir de onları görelim bakalım ne yapıyorlar. zaten görüyoruz atla deve oynatmıyorlar bu yabancılar. forumun % 99u görüyor. ne hikmetse baştaki td ler göremiyor

4-3-1-2 sistemi hiç bir zaman bizi başarıya götüremez. Oynadığımız tüm iyi maçlar - geçen sezon ve bu sezon - kenarları etkili kullandığımız maçlardı. Elimizde Bruma gibi bir yetenek de var. 4-2-3-1 oynamalıyız, eğer orta saha yumuşak kalırsa 4-3-3 'ün kanatlı versiyonlarını oynayabiliriz.

Bruma - Burak - Sneijder

Sneijder
Olcan Burak Bruma

Olcan Sneijder Bruma
Burak

Sneijder
Pandev Burak Bruma​

vs.. bir sürü varyasyon

kadro zaten geniş,çözülür sorun.olcan da adam olsun.iyi olmuş.

İki taraflı bir hata olabilir büyümeden çözülmeli.

prandelliyi hep arkalıyordum ama artık istifa zamanı geldi

burakla selcuku kesmiyo takımdan gidip olcanı kesiyor hazittir

söylenecek herşeyi söylemişsiniz ben direk ....neyse sabır ulan..

Geri
Üst Alt