GSC Portal Prandelli O İsmi Kadro Dışı Bıraktı!

Selçuk ve Burak her hafta oynarken saçma karar oldu, fakat belki onun da bir bildigi var da Olcan'i kadro dişi birakti.

Eger disiplinsizlik dolayi ise onu alkişliyorum.

Dogru konuşmak gerekirse
, Olcan Galatasaray'a geldikten beri iyi oynadigini söylemeyiz.

Olcan ters bir adam, oldum kafasında.Bursa maçında sonradan girdi, Anderleth maçında oynamadı kesin bu yüzden sorun çıkardı başka açıklaması yok.

Son düzenleme:
Hoca neden aldık olcanı madem biz? Hadi telles kontenjana takıldı ama olcan neye takılıyor hoca?

yarin macdan sonra olcan konusunda bir basin mensupu bir soru sorar insallah.
merak ettim vallahi.

Disiplinsizlik ve formsuzluk dışında herhangi bir sebep geçerli olmaz

Prandelli kendi sonunu hazırlıyor

sen her adama say milyon eurolari 2/3 sene sonraki halini dusunme al getir al getir oynatmasin gonder fesh bedele ode gonder oburu gitmez oburu sakat ode babam ode her hareket zarar say milyon eurolari nereye kadar o korktugunuz kriz birgun basiniza gelecek

Olcan için çok ağır saçmaladı.

İtalyanlar kanat düşmanı kesinlikle hep yanlış hoca tercihleri yapıyoruz

Benim futbol bilgime göre cok ters bir karar, yabanci siniri var ve sen takimdaki en iyi Türk kanat oyuncusunu almiyorsun kadroya ??? Mancini´ye de bir yarim sezon sabrettim, Prandelli´ye de ayni sansi veriyorum. Mancini´yi cok yanlis bir tercih olarak görüyordum bastan itibaren, ancak Prandelli´den cok umutluydum. Hayirlisi ne ise o olsun...

Terim´den sonra hayalimdeki Teknik Adam Mourinho olmustur...

MOUU.jpg

original.jpg

olcan gariban bir adam,kendi halinde bir kisilik

selcuka gücü yetmiyor

selcuku bıraksana kadro dısı

bıktık bu italyanlardan yav

Hoca bu maçı kaybedersek kendi ayağına sıkmış olursun sana inancım kalmadı zaten

Kanatsız sistemde son 2 maçtır puan kaybı yaşıyoruz özellikle kendi evimizde vurup kırıp alacağımız maçlar. Bunu anlamadığı yetmiyor gibi kanat oyuncusunu götürmüyor bile bu 1.

2.si Yasin Öztekin veya Sinan Gümüş şuana kadar Olcandan fazla neyi yapmışta onların kadroda olduğu yerde Olcan olmuyor. Bu İtalyanlar değişik insan. İnşallah gördüğümüz son İtalyan olur buda. Zaten 2015'i göremez bu mantıkla

Yine kaldik kazmalara arkadas Yasin oztekin kim yaw tipik anadolu topcusu ayaginda topu tutamiyor daha.

Hoca yapma hoca, bu adamı da küstürürsek yuh artık yani yuh.Sanki çok kral top oynuyoruz da Olcan kadroya alınmıyor

Leş gibi oynayan Selçukla Burak aylarca banko ilk 11 çıkacak, daha bu sene transfer ettiğimiz ve kanat oyunu oynayalım diye getirdiğimiz Olcan ikinci haftada hem de Balıkesir gibi zorluk derecesi oldukça düşük bir deplasmana götürülmeyecek? Bunun mantıklı bir izahı olamaz. Yazık, ben de bu adamdan umutluydum belki derleyip toparlar bizi diyordum Mancini'den sonra. Bu ondan da beter çıktı.

Geri
Üst Alt