Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.079
- 18.008
- 2.838

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Fenerbahçe maçı için Goran Pandev'i hazırlıyor.
Detaylar GSC Portal'da...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim anlayamadıgım, takımın ciddi bir santrafor sorunu varken neden fizik olarak bitmis bir oyuncu alınıyor ??
Bedavaya Gomis'i alsak hücum sorunu cözülürdü. Keza gene bedavaya Mbia alınmadı, gittik Dzemali'yi aldık, Mbia gene estiriyor Sevilla'da.
Pandev oynarsa hücumda top tutma ve pas trafiği derdimiz çözülür.
12/13 ve 13/14 yıllarında hiçte kötü değildi eski Pandev olayı biraz hikayeymiş gibi geliyor nedense çünkü İnterdede çok mükemmel oynamamıştı hatta Napolide yaptığı kadar skor katkısı falan yoktu.son yıllarda skora daha katkı veren bir oyuncu oldu.Buraktan kötü oynayacağını düşünmüyorum aksine daha olumlu işler yapabilir,Fizik konusu ise her takımda ilk 1-2 ay kadroya giremeyen bir yapısı var ama sonrasında sürekli katkıları oldu oynadığı takımlara.Pandev kendini tutsunda...Adamın 15-20 dakika oynayacak dermanı yok. Eski Pandev ile karıstırmayın bence, eski günlerinden cok uzakta..
12/13 ve 13/14 yıllarında hiçte kötü değildi eski Pandev olayı biraz hikayeymiş gibi geliyor nedense çünkü İnterdede çok mükemmel oynamamıştı hatta Napolide yaptığı kadar skor katkısı falan yoktu.son yıllarda skora daha katkı veren bir oyuncu oldu.Buraktan kötü oynayacağını düşünmüyorum aksine daha olumlu işler yapabilir,Fizik konusu ise her takımda ilk 1-2 ay kadroya giremeyen bir yapısı var ama sonrasında sürekli katkıları oldu oynadığı takımlara.