Prandelli: ''Paramın tamamını istiyorum. Ödeyin, gideyim''

Bunu gercekten demisse Sneijderin neden yedek kaldigi, sacma sapan degisiklik yaptiginin herseyin nedenini buluruz, bu adam kovulmak icin gelmistir.

O zaman oteriteni artıracaksın. Her 2 günde bir odana çağırıp hesap isteyeceksin. Teker teker performans analizi yaptırıp nedenini soracaksın.

Çalıştırmadığını kanıtlayıp hukuki bir açık bulup tekmeyi kovacaksın.

prandelli'nin değerini bilemedik ama kendisi değerini çok iyi biliyor :red:

Herkes Mancini değil ,
para konusunda haklı , TSL Şampiyonluk primini , UEFA AL şampiyonluk primini , ziraat kupası primini isteme hakkı mevcut sonuçta sözleşmede yazan şeyler !

Ya getir üstüne Yılmaz Vural ı kadroyu bu kuracak seni de göndermiyoruz ulen de Yılmaz arada tokatlasın bunu bak bakalim gider mi gitmez mi

2034193_w2.jpg

Galatasarayin hocasi olarak gelmedi mi bu? A2 Takimin hocasi yapin bunu

Diğer konuya da yazdım buraya da yazayım.

Olm hiç taraftarı değilim tehditin zorbalığın ama bu Prandelli'yi verin bi mafyaya alsınlar bi odaya başına silahı dayasınlar bakayım istifa mektubunun üstüne nasıl imzasını atıyo.Çok mu zor şunu yapıp adamı göndermek.Hiç taraftar değilim böyle şeylere ama bu Prandelli hakediyo bunları şerefsiz.

Hahaha hocam aksam aksam güldürdün beni..

Hadi her türlü basını hukuku bilmem neyi geçdim sen hiç italyan mafyasını da mı duymadın :)

sen yaparsın da elin adamı yapamaz mı ?

Tazminatı olmadığı söyleyen Mr. Aysal versin tazminatını...

ümit Karan perşembe günü için Hikmet Karaman yeni hoca oluyor demiş.

Pazarlık aşamasına gelindiyse bu italyan çingenesi bir kaç euro ya gider.Gitmezse ben onun anasına söylerim.

hayır bir de bu adam geldiğinde yok şöyle karakterli yok böyle karakterli diye diye yücelttiler.adam bildiğin kene çıktı.bu kadar ağır başarısızlığa rağmen istifa kararı almayan kişi karaktersizdir.bu arada belirteyim az da olsa insanları tanıdığımı zannederdim ama ünal aysal resmen bu düşüncemi yıktı.Galatasaraya çaktırmadan bu kadar zarar vermiş bir başkan yok tarihimizde.

En fazla 1 haftası kaldı beceriksizin...

Geri
Üst Alt