Prandelli: ''Paramın tamamını istiyorum. Ödeyin, gideyim''

Haketmediği parayı istiyor biz de seni adam sandık Prand50.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu çapsızı gönderip anderlecht galibiyeti bile alsak tazminatı kurtarırız,ligdeki galibiyetleri saymıyorum bile

Partizan taraftarına yollamak lazım bunu tüm hınclarını bundan alsınlar.Tek kurtuluş yolu bu galiba adi karaktersiz heriften kurtulmanın.

Haram zıkkım olsun aldığın para az şerefin varsa basarısızım diyip istifa edersin Mancini gibi

Tam bir fener ajani heriff..

Sezon basinda sana formami imzallattgim gune lanet olsunnn.. Herif bugunleri gorur gibi sneijderin imzasinini ustune dogru imzalamis silemiyormdaa ebediyen lekeledii beni :mad::mad::mad:

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Senin allah bin belanı versin. Gözümüz 1 tane iyi maç görmedi be adi gurursuz kabiliyetsiz herif !!!!!!! Fenere kupa verdin, bizi Avrupa'da rezik kepaze ettin, takımın içine ettin resmen ne parası istiyorsun sen utanmadan şeref yoksunu!???

Kaç taraftar var? hepimiz para verelim.10 lira koyalım? Forum olarak takıma para verelim olur mu?

Arkadaşlar şimdi telegoldaki abdurrahim albayrağın videosunu izliyorum da cidden merak ettim bu adamın bu kadar ağır kontratı nedir ?

Klübü mü satın alacak herif cidden öyle bir konuştu ki adam içim karardı yav napmış bu ünal aysal üzülmemek elde değil.

dogustan galatasarayliyim diyen kac tane topcu gördük parasini alamayinca mahkeme yoluna giden , prandelli ne dogustan galatasarayli nede türk, adama sözlesme yapilmis kariyeri boyuncada mancini gibi de para kazandigini da sanmiyorum eh sonuc? neden parasini birakip istifa etsin? delli mi divane mi? kendiside biliyor istenmedigini büyük ihtimal da kendiside rahatsiz ve gitmek istiyor ama parasini birakib degil, adamla oturacaksin ya tüm parasini vereceksin yada makul bir sekilde anlasmaya calisirsin geri kalan hikaye.

eger parasini vermemek icin prandelli sezon sonuna kadar takimda tutarsak ve avrupa yolu dahi bundan dolayi kacirilirsa ozaman bunun madi zarari cok daha büyük olur prandellinin simdiki alacagi paradan.

Geri
Üst Alt