Prandelli Podolski ve Eto'o'yu Reddetti!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
PODOLSKI VE ETO'O İÇİN FLAŞ GELİŞME... Dünyaca ünlü iki golcüyü de Prandelli veto etti.

Etoo.jpg

Podolski-arsenal5x4_Diashow.jpg

Galatasaraylıları heyecanlandıran haberler öncelikle Almanya'dan gelmişti. Lukas Podolski'yi, Galatasaray'ın transfer etmek üzere olduğu Bild başta olmak üzere Alman basını tarafından manşetlere taşınmıştı. Eto'o ise Chelsea ile kontratı sona ermesi üzerine sık sık Galatasaray'ın gündemine gelen ve menajerlerin önerdiği dünyaca ünlü bir golcü idi.

Galatasaray Yönetiminden aldığımız bilgiler ise bu iki futbolcunun transferinin söz konusu olmadığını ortaya koydu.

Nedenine gelince...

PRANDELLİ DÜNYACA ÜNLÜ 2 YILDIZI DA İSTEMEDİGalatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Başkan Ünal Aysal'ın sunduğu Lukas Podolski ve Eto'o isimlerini veto etti.

Aysal, Podolski ve Eto'o'nun transferinin mümkün olduğunu belirtti. randelli dünyaca ünlü iki futbolcunun da transferini istemeyip santrfora Arsenal'de forma giyen Joe Campbell'ın alınmasını istedi.

joel-campbell.jpg

Ali Naci Kücük.

Podolski neyse de Eto'o çok saçmaydı , Prandelli'nin isteğini kanat forvet olacak sistemi gereği...

Başkanım Prandelli'nin dediğini yap.Al şu Campbell'ı

Zaman kaybi. Campbell zaten gelmez. Sonunda ne Podolski,ne Etoo alacagiz sacma 38 Yasinda bir adam alacagiz. Simdi Podolski transferi bitirsinler, zamanimiz kalmadi artik!

Doğruysa eğer sabriden sonra ikinci kez saygımı kazanmıştır.

Arsenal inat etmesin oynatmıcaklar zaten adamı verin bize pişsin bizde faydalanalım sizde

Doğru karar zaten Podolski'nin falan alınmasını zerre istemiyordum . Campbell iyidir . O olmazsa Dzeko veya Soriano da gelebilir np .

Campbell ile dzeko ve soriano ne alaka?

Kanat forvetine bakıyoruz resmen haberler doğruysa.

Dzeko kanata oynatanılırmı :DD

Dzeko ve Soriano santrafor . Ama Campbell kanat-forvet . Gönül ister ki hem kanat hem forvet olan Campbell alınsın ama eğer yönetim sadece santrafor oynayan birisi alırsa da Dzeko veya Soriano olmasını istiyorum .

yanlış karar campbell o performans sonrası wenger hayatta bırakmaz boşa zaman kaybı son gün adam geldiğinde kaliteli olsa bile bir anlamı olmayacak zaten 1.5 ay geç kalındı bitirin podolskiyi olsun bitsin

Bakin beyler bu olay herzamnki gibi olacak:

Transfer son gününe kadar Campbell icin ugrasacagiz, olmuyor, Arsenal Campbelli satimak veya kiralamak istemiyor.

Sonra yine Riera falan de oldugu gibi X,bitmis yillik 3,2 kazananan bir yabanci patates getirecegiz, bu patates Almeida olabillir mesala.

Dzeko ve Soriano santrafor . Ama Campbell kanat-forvet . Gönül ister ki hem kanat hem forvet olan Campbell alınsın ama eğer yönetim sadece santrafor oynayan birisi alırsa da Dzeko veya Soriano olmasını istiyorum .

Burak varken hayali istek bu bence.

Burakı kanata oynatmaz hiç kimse mecbur kalmadıkca.

Elinde bir sürü kanat var şu an hocanın. Burakı oynatıp kanata hepsine küfür etmiş olursun

Bizimkiler güveniyor buraka ki yeni sözleşme yaptılar kaymaklı çekilde.

Santraforu unutun. Kanat forvet gelir gelecekse. Santrofora emre güral gibi yedek gelir ancak

Podolski ne abi? Hangi kulüp takımında başarılı iş yapmış açıklayın bi zahmet...

Burak varken hayali istek bu bence.

Burakı kanata oynatmaz hiç kimse mecbur kalmadıkca.

Elinde bir sürü kanat var şu an hocanın. Burakı oynatıp kanata hepsine küfür etmiş olursun

Bizimkiler güveniyor buraka ki yeni sözleşme yaptılar kaymaklı çekilde.

Santraforu unutun. Kanat forvet gelir gelecekse. Santrofora emre güral gibi yedek gelir ancak

Burak bazı maçlarda yedekte dursun nolacak ? Takıma hocaya mı küsecek ? Öyle bir şey olduğu zaman kadro dışı bırakır zaten kimsenin egosunu çekecek hali yok Prandelli hocamızın . Bazı maçlarda 4-4-2 veya 4-1-3-2'ye geçeriz yani çift forvet oynarız .

Geri
Üst Alt