Prandelli Podolski ve Eto'o'yu Reddetti!

Burak bazı maçlarda yedekte dursun nolacak ? Takıma hocaya mı küsecek ? Öyle bir şey olduğu zaman kadro dışı bırakır zaten kimsenin egosunu çekecek hali yok Prandelli hocamızın . Bazı maçlarda 4-4-2 veya 4-1-3-2'ye geçeriz yani çift forvet oynarız .

Tersinini hadi düşenelim. Burak oynadığında bir dzeko yedekde otururmu? Burak terime bile rajon kesti yedek oldu diye az çok.

Bende dzekolar gelsin isterim bu arada ama bence hoca bu 5+3 varken ve haberlerede az çok dikate alarak pek inanmıyorum istediğini.

Burak sorun çıkartır zaten. Burak gibileri ya oynatacaksın yada satacaksın.

Tersinini hadi düşenelim. Burak oynadığında bir dzeko yedekde otururmu? Burak terime bile rajon kesti yedek oldu diye az çok.

Bende dzekolar gelsin isterim bu arada ama bence hoca bu 5+3 varken ve haberlerede az çok dikate alarak pek inanmıyorum istediğini.

Burak sorun çıkartır zaten. Burak gibileri ya oynatacaksın yada satacaksın.

Aynen ama şimdi sorun çıkartacak diye oynatılmasına da karşıyım . Bence tecrübeli bir forvet alınmalı her ihtimale karşılık . (Campbell gelmeyeceği için söylüyorum) Koca sene Burak , Umut gibi futbolcularla geçmez . Gerekirse Chedjou falan da gönderilmeli yerine yabancı fw alınmalı .

Aynen ama şimdi sorun çıkartacak diye oynatılmasına da karşıyım . Bence tecrübeli bir forvet alınmalı her ihtimale karşılık . (Campbell gelmeyeceği için söylüyorum) Koca sene Burak , Umut gibi futbolcularla geçmez . Gerekirse Chedjou falan da gönderilmeli yerine yabancı fw alınmalı .

Hayal kırıklığına uğramada transfer sezonu kapandığında

Campbell odaklı hareket etmek aşırı yanlış gibi geliyor bana.Adamlar satmayacaklar mal gibi ortada kalacağız.Podolski de tam bizlik adam ne sebeple veto yedi acaba?

Daha 2 sene var seçimlere . 2 sene erken gitmesi onun için kayıp olur ama bizim için olmaz .

1 sene önce en erken gider ve umrunda olmaz kayıpta olmaz pek.

Ne gibi kayıbı olsun ki? Onun başkanlık döneminde 2 şampionluk, 1 şampionlar ligi çeyrek finali, 1 son 16,

1 türkiye kupası, 2 super kupası, 1 emirates cup

Baskete 20 küsür sene şampionluk, bayanlar avrupa şampionu olmuş hemde ezeli rakiplerine karşı ve şampion oldular.

Hiç bir kaybı olmaz bugün bile gitse. Farük sürenden sonra belki en fazla başarı yaşayan, sportif konularda, bir başkan

1 sene önce en erken gider ve umrunda olmaz kayıpta olmaz pek.

Ne gibi kayıbı olsun ki? Onun başkanlık döneminde 2 şampionluk, 1 şampionlar ligi çeyrek finali, 1 son 16,

1 türkiye kupası, 2 super kupası, 1 emirates cup

Baskete 20 küsür sene şampionluk, bayanlar avrupa şampionu olmuş hemde ezeli rakiplerine karşı ve şampion oldular.

Hiç bir kaybı olmaz bugün bile gitse. Farük sürenden sonra belki en fazla başarı yaşayan, sportif konularda, bir başkan

Bırakacağını düşünmüyorum 2016'ya kadar . Biraz genç olsaydı aziz gibi 10-15 sene falan kalırdı heralde . Kendisi açıkladı sağlığım el vermiyor yoksa dururdum gibisinden açıklama yapmıştı .

Podolski'yi ben de beğenmiyorum. Önceki dönemde de gelmesini istememiştim ama Almeida falan geleceğine o gelsin, her türlü katkı verir.

Podolskiyi cok begenen biri olmama ragmen prandelli dogru yapmistir ve bir kez daha saygimi kazanmistir diyorum

Campbell ihtimali varken ve sisteme cuk otururken menejer transferine hic gerek yok nokta atisi yapmaliyiz artik

Hedef en az bruma olmalidir transferde

prandelli yi git gide sevmeye başladım.podolski'yi oldum olası sevemedim zaten.eto'yu konuşmaya gerek yok.demek ki para var, campbell olmazsa başlası alınır.

Hahahah. Olması gereken bu. Bir yerli Forvet Birde Yabancı Stoper transferleri bekliyorum

Podolski yi oldum olası sevmişimdir kaleye zımba gibi şut çeken futbolcuları her zaman sevmişimdir ancak bizim aradığımız oyuncu olduğunu düşünmüyorum bize yaratıcı ve hareketli bir forvet lazım.Campell olmasa mutlaka vardır onun tarzında oyuncular.

Campbell belki iyi oyuncu ve potansiyelli oyuncu olabilir ama bulunmamis hint kumasi muamelesini pek anlayamadim acikcasi..Podolski yanlis tercih olur o dogru..aradigimiz oyuncu degil kontenjan nedeniyle...

Önce Sabri kararı sonra Almeida'yi, Serdar Taşçı'yı, Eto'yu, Podolski'yi reddedip, Campbell'da ısrarcı olması, her fırsatta Selçuk'u göklere çıkarması... Futboldan anlıyor mu göreceğiz ama futbolcudan anlıyor sanırım.

Transfer bekliyosunuz ama eldeki yabancılar gidiyormu onu bi düşünün stoper ve forvet transferi yapabilmemiz için Gsde şu anda 9 yabancı var Dany, Ontivero

ve Chedjou yada Eboue'yi yollamamız lazım.Adamlara para tatlı geldi gitmiyorlar bizim yıllık verdiğimiz parayıda hiç bi kulüb vermiyor.

Gecen sene devre arasında eldeki oyuncular gitmeden transfer yapıldı Rierayı zararına yolladık diğer oyuncularıda ite kaka yolladık önce bi eldeki oyuncular yollasın transfer yapılcaktır

Geri
Üst Alt