Prandelli S-B İkilisini Oynatmaya Devam Ederse 2. Mancinidir

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Başlık çok uzun olmasın diye S-B yazdım Selçuk ve Burak ikilisine,

Mancini geldiğinde aylarca takıma adapte olsun, oyuncuları tanısın diye bekledik sonuç hüsran oldu aylar sonra bile aynı futbolcuları oynatıyordu

Eğer ki Prandelli de bu iki futbolcuyu oynatmaya devam ederse ondan da bir cacık olmayacağının resmidir KİŞİSEL FİKRİMCE

Yabancı sınırı diye atlayacaklar olacaktır, bu iki futbolcunun aşırı kötü oynamasından dolayı, Burağın yerine futbol fakiri Umut Bulut ile Selçuğun yerine herhangi bir X kişisi konulup bu futbolculara 'yeriniz garanti değil' mesajı verilmelidir.

Bu kdr az kadroda sene boyunca 11 cikarlar, hersey mukemmel bunlarin 2 si sorunmus gibi konusmayin ya.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

prandelli bende bugün çıkardığı 11le ve yaptırmadığı bütün hazırlık maçlarıyla ve oynatmaya çalıştığı korkak uzun top futboluyla büyük bir hayal kırıklığı yaşattı böyle gitmez umarım

Anlamadığım olay şu...

Forumda maç öncesi 11 ler oluşturanlar, ortasahaya Selçuk, forvete Burak Yılmaz'ı yazmıyorlar mıydı ? Yasin Öztekin hariç, forum ahalisinin dizilişlerinin birebir aynısı ile çıkıldı maça. Fark yok. Ama ne hikmetse maç biter bitmez kadro seçiminden ötürü yerden yere vurulan yine Prandelli oldu.

Birazcık tutarlılık lütfen...

Maalesef ki çok aptal bir taraftar toplulugumuz var. Hepsi birer futbol dehası...

Selçuk ve Burak'tan verim alınması gerekiyor. Yoksa başarılı olma ihtimalimiz yok.

Bunların yerine oynatabileceğimiz kimse yok. Anlayın şunu artık.

Yabancı sınırı var.

Burak elinden geleni yapmaya çalışıyor ama adamın kapasitesi bu. Forvet transferi yapamayan beceriksiz yönetimin suçu.

Selçuk içinse aynı şeyleri söyleyemeyeceğim yapabileceğinin altında oynuyor, ilk 11 de yeri garanti olmamalı, iyiyse oynamalı.

Ya yerlerine oynayacak adam lazım diyorsunuz, çok güzel de kim olabilir bu?

Takımda sağ bek yok, sol bek yok, bugün iyi oynamış olsa da bana göre Semih dışında stoper yok. Kanat olarak Yasin denen tipi oynattık mecburiyetten. Selçuk ve Burak'ın yerine kimi oynatabiliriz?

Kalecimiz yabancı, defansa 2, ön liberoya 1 yabancı kullanıyoruz. Kalan yere de Sneijder geliyor. Hangi yerliyi alabiliriz Selçuk ve Burak'tan iyi?

Ben Burak ile Selçuku ayırıyorum artık.

Burakın çapı belli adamın yetenekleri kısıtlı ama buna rağmen birşeyler yapmaya çalışıyor maç boyunca bir türlü. Haklı haksız.

Ama öbür beyefendi de öyle değil. Yeteneklerine ihanet ediyor 1,5 senedir. Bu gidişle 2.leş senesini de dolduracak.

Ya bazen düşünüyorum, Sarp ve Barış bile yetenek yoksunları olmalarına rağmen savaşıyorlardı en azından.

Ben açıkçası ümidimi kestim Selçuk dan.

Oh ne güzel bi de geçen sezon bok gibi oynayıp, hak etmeyerek kapı gibi kontratı kaptılar kankasıyla ya, artık yandık biz bu iki adam 33 yaşına kadar bu takımda kalacaklar.

Allah sonumuzu Hayır etsin.

I am the one who knocks!

birden pat diye birhanı ve berk ünsalı nasıl koysun ilk 11e ?bilyorum böyle şeyler olsun istiyonuz..ama zamanı var.ilk ciddi sınavıydı ve güvendiği,kaptanım dediği adam selçuk maçı sattı.

Muslera

Veysel Koray Semih Olcan

Melo Furkan( Umut Gundogan)

Amrabat Sneijder Bruma

Berk

Bunu denesin. Bugunden daha kotu olmaz. Ayrıca bazı ruhsuzlarıda izlememis oluruz.

Burak yedek forvet olarak kalsın . Selçuk'la yollar ayrılsın .

Ya hayal kurmayın, Umut Gündoğan kim? Kaç tane hoca geldi, bu adamlar manyak mı iyi olduğu halde oynatmasınlar? Ne idüğü belli olmayan adamlar bunlar, çapları bize yetmez.

alican enazından yekta yeteneksizi yerine kenarda tutulabilir yektadan filan ne bekliyorlar hala cidden anlamıyorum birde ekülisi emre çolka var

özellikle selçuk rezildi 2 3 maç yedek veya kadro dışı kalırsa aklı başına gelir

Avrupa'da sivrilen yerlileri kaçirmamaliydik. En azindan Inler alinmaliydi. Bunlar top tutmaktan aciz.

siz ne diyorsunuz beyler bu adamlar 2018e kadar basimizin belasi olacak.... boyle uyuzluk boyle profesyonelsizlik gormedim... Skandal derecede kotu Skandal. Selcugun yerine Emreyi Buragin yerine de Amrabati tercih etmenin zamani geldi. En azindan HAREKET var

Burak elinden geleni yapmaya çalışıyor ama adamın kapasitesi bu. Forvet transferi yapamayan beceriksiz yönetimin suçu.

Selçuk içinse aynı şeyleri söyleyemeyeceğim yapabileceğinin altında oynuyor, ilk 11 de yeri garanti olmamalı, iyiyse oynamalı.

Bu yoruma katılıyorum, Burak'ın belli bir standartı var en azından her maçta maksimumunu vermeyi çalışıyor ve yeterli olmayabilir ama kötü niyet yok , ondan daha fazlasını beklemek taraftar için hata olur. Ancak Selçuk ile ilgili söylenebilecek çok şey var. Hamit'in izinden gidiyor. Hamit gibi 3M para alıyor ama futbol yok. Hamit ve Selçuk'a yıllık 6M para gidiyor. Bu paranın yarısına oynayacak Gökhan İnler bu ikilinin bir yılda vereceği katkının iki katını verir. Ya da git Cambiasso gibi tamamlayıcı bir orta saha al gerekirse Telles'i kes orta sahan güçlü olsun. Dünkü performansın en büyük nedeni orta sahanın çok pasif kalması.

Geri
Üst Alt