GSC Portal Prandelli: ''Sabri'ye haksızlık ettik''

Son 1,5 senedir yönetici, futbolcu, teknik heyet olarak takımın içine ettiniz bravo!

#direndelli

HTC One cihazımdan gönderildi

kes

karakterli bi adam olsaydın abdurrahm sabriyi affettiği gün istifa ederdin

Sen bi Bruma'yı oynatta sonra Sinan gümüşü düşünürsün.

Sabriye Haksızlık edilmedi. Amatör takım oyuncusunu ilk 11 oynatıyorsun. Asıl Haksızlığı Brumaya Sinan gümüşe ve benzeri potansiyeli olan oyunculara ediyorsun.

Sabriye Haksızlık edilmedi. Amatör takım oyuncusunu ilk 11 oynatıyorsun. Asıl Haksızlığı Brumaya Sinan gümüşe ve benzeri potansiyeli olan oyunculara ediyorsun.
SS 55 amatörse Veysel -Salih - Tarık ne acaba? Bunu bizim yöneticilere sormak lazım.

SS 55 amatörse Veysel -Salih - Tarık ne acaba? Bunu bizim yöneticilere sormak lazım.

Al birini vur diğerine. Sabriden farkı yok saydıklarının murhan. Yönetime sorarsan Unal Aysal bu saydıklarını Galatasarayın gelecegi diyerek aldı. Böyle bir açıklaması vardı. Hepsi gider de, Sabri futbolu bırakır Bizde. Beni korkutanda bu ztn.

Takımdan kovulmamak için yapmadığı şaklabanlık kalmadı.

Buda gösteriyorki, takımda o kadar kötü futbolcu varki Parandelli' de Sabri bir Messi etkisi bırakmış. Ama şu an çoğundan daha yürekli oynuyor.

GT-I9300 Tapatalk

Aysal bu adamı bunun için getirmiş herhalde. Göründüğü kadarıyla yönetim ne derse onu yapıyor, teknik-taktiği geçtim bize böylelerinden fayda gelmez.

Sabri oynamazken Veysel,Tarık oynuyordu. Tabii ki haksızlık.

Sola koy Telles amatöründen iyi oynar.

Prandelli’nin ayrıca genç oyuncu Sinan Gümüş’den de memnun olduğu ve A2 takımında yer alan gurbetçi oyuncuyu önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş as takımda oynatacağını da bildirdi.

Geri
Üst Alt