Üye Görüşü Prandelli Sorunun Özü Değil!

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Prandelli'yi uzun süredir eleştiren biri olarak özellikle yönetim değişikliğinden sonra sorunun Prandelli ile sınırlı kalmadığını farkettim.

Çünkü; kulüp ciddi ciddi bir mali krizle karşı karşıya. Hisse satışı, sermaye artırımı cepten yemekten farksızdı ki artık onun da dibi göründü. Bu krizi yaratanlar, çözümü sportif başarıdan bir şekilde geri adım atmada arıyorlar. Bu yönetim gelişi de (getirilişi, hatta kolların tutup oraya konmaları da denebilir) bu işin bir parçası. Yarın sahneden çekildiğinde kimsenin hatırlamayacağı bir yönetim kadrosu var. Albayrak da sempati için gerekli olan algı operasyonunun parçası idi. O da seçim öncesi başarıyla uygulandı.

Şimdi bu kukla idare, yıldızları satarak bir sonraki (yine kukla) yönetime nakit akışı sağlayıp sahneden çekilmeye gelmiştir.

Prandelli gibi kötü bir hocanın bile Sneijder'i bu kadar sıkıntılı dönemde tek başına kesemeyeceğine inanan biri olarak operasyonun odağında Sneijder'in gönderilmesi olduğuna inanıyorum.. Devamında az çok para edecek Muslera, Bruma ve Telles olacaktır.

Zamanla başımıza gelecekler bunlar diyeyim şimdiden.

Sorunlardan birisi Prandelli ama tamamı değil. Daha kötü günler bekliyor bizi.

sneijder'i satinca mi duzluge cikacak kulup

30 tane oynatmadigin adama 100 milyon para oduyon, formana sponsor bulamiyon. takimin anasini belleyen inanla yilmaza 2019'a kadar sozlesme yapiyon. tam bir gerizekalilar toplulugu yonetiyo kulubu. bari derneksellikten vazgecin satin kulubu gitsin anasini satayim

Bu konu hakkinda yanlis düsünüyorsun Ömer Tugrul.

Diyelim ki gerçekten operasyon var. Maddi durumumuz b.k gibi olsa da Sinan Gümüs, Umut Gündogan, Furkan Özçal gibi genç yetenekleri oynatmak yerine Hamit, Selçuk ve Burak gibi vasat oglu vasat oyunculari tercih eden sayin Korkak Prandelli'dir. Bu gençler a takimda oynayan vasat yerlilerden daha kötü mü oynayacaklar?

Hem Selçuk ve Burak denilen vasat emek hirsizlar da iyi bir rakama karsilik satabiliriz - dünyada 1001 enayi var Katar ve Rusyadan talipler olmalidir, QPR bile Selçuk'u bir kaç hafta önce istemisti. Tabii basit olmaz.

Selçuk ve Burak'a bugünkü kepazelik için senede 6 milyon ödüyoruz.. ağlanacak haldeyiz..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aklı olan bruma telles'i satmaz selçuk hamit vsye teşekkür edilir sinan koray umut volkan bruma telles vs az maliyetli oyuncular ile yola devam eder... Satıp para kazanmak isteyen adam oynatıp değeri artmasını ister

Aklı olan bruma telles'i satmaz selçuk hamit vsye teşekkür edilir sinan koray umut volkan bruma telles vs az maliyetli oyuncular ile yola devam eder... Satıp para kazanmak isteyen adam oynatıp değeri artmasını ister

Yerli çete iste, bu yabancilar bizi sampiyon ve avrupa basari getirecek, Burak ve Selçuk gibiler degil. Ama sen git o amatörlere süper sözlesme ver, birisi her maç 9999 kez ofsayt düssün, digeri 90 dakika bir b.k yapmasin sonra da taraftar bizi neden sevmiyor yav! diyerek aglasin.

sorunun özü prandeli'dir.

bunu hala göremeyen futbol izlemeyi biraksin.

Kaynak yaratmak istiyorlarsa Sneijder'i değil Bruma, Telles'i çıkarsınlar gözden.

30'luk Sneijder'der den alacağın para maksimum 10-12 Milyon Euro ki bu adamın katkısı ondan kat be kat fazla.

Bruma ve Telles gelişime açık, ama bizim ülke değil.

Ne sabır var bizde, ne de bu adamları geliştirecek zihniyet.

Prandelli şimdi olmasa yarın, yarın olmazsa en geç sene sonu bir şekilde gider. Mayısı göremez zaten mümkün değil bana göre.

Ancak bu takımda değişimi yabancılar üzerinden yapacaklar. Bruma, Telles, Muslera, Sneijder'den %90 ihtimalle en az ikisi, %50 ihtimalle 3'ü ya da 4'ü de seneye kadroda olmayacak gibi. Bu 3-4 isimden 30-40 ne elde ederlerse kar gözüyle bakıyorlar. 5-10 tanede işe yaramaz yerli gönderip de kadroda yer açarlarsa yeni yönetim istediği gibi at koşturabilir.

öncelikle güzel yazı.
sorularım:
bu takım sneijdersiz de ts yi kendi evinde yenemez mi, hocanın sneijder tasarrufu yanlış olabilir ama sahada 11 kişi yok mu?

Galatasarayda mali kriz bugün ya da Aysal'la başlamadı, hep vardı. Aysal kulubü büyüttü 33 kupa getirdi, kendine bir yol çizmişti; halka arzlarla bir merhale katetti ama engellendi, ölü gayrimenkulleri canlandırma yoluna gitti engellendi; Türk futbolunun şikeyle, türlü hukuksuzluklarla, çalkantılarla boğuştuğu bir dönemde muazzam sportif başarılar, ülke tarihinde benzerine rastlanmayan transferler yaptı, vizyonu beklentiyi geliştirdi. %25 kur farkı, devasa faizler ve temlik altındaki gelirlere rağmen devrettiği 300 ml$ borçla, 3 büyük içinde en iyi finansmana sahip bir aş var bugün. ayrıca da bu borcun 100 ml$'ı sahada oynuyor, buma, telles, semih, sneijder, muslera, melo, chedjou vs vs.. bonservisleriyle satılsa, senelik maaşları da eklense (transferlere laf çarparken maaşlar hesaplanıyorsa ben de şimdi hesaplarım) 100ml$ eder de geçer bile. bu türkiyede başka kulüpte olmayan bir durum. hiçbir süperlig kulübünün rasyonel değere sahip bir kadrosu yok şu an, ya çok yaşlı ya da kendini ispat edememiş ekiplerden oluşuyor. sonuç; taraftarıyla, divanıyla, medyasıyla- e güzel kardeşim madem daha iyisini yapamıycaksın neden eskisini gönderirisin, madem daha iyisini yapamıycaksın neden talip olursun ? güzide futbol alimi taraftarlarımızın, olcan-olcan diye, tarık-tarık diye, imparator diye, mancini istifa diye yırtınan taraftarımızın hiç mi suçu yok ?

kesinlikle sorun prandelli değil ne yapacağını bilmediği için kim ne isterse yapıyor ve çok etkileniyor yoksa prandelli emreyide olcanıda yektayıda oynatmaz
gündoğan sinan furkan yerli hegomonyasının kırılamayacağını ne yaprsa yapsınlar 11 de olamayacaklarını biliyor mancini bunlara posta koydu gönderildi prandelli ise şeker gibi adam ne söylense inanıyor tatlı dille avutuluyor bi ara ağır çalıştırılınca hemen şikayet edildi hatırlarsanız

Geri
Üst Alt