Prandelli: ''Türkiye'nin en büyük kulübündeyim''

Melih Akan

Berlin Panteri

url]

Cesare Prandelli, GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da...

Klasik sözler. Cok duyduk bunlari.

süper kupayi kazanip lige iyi baslayalim cesare

Büyüksün Kaizer... "Galatasaray'ı Fatih Terim döneminde tanıdık", bu gercegi inkar eden Galatasaray´lilar bile var ne yazikki. Prandelli bize cok seyler katacak bir hoca... Hem Futbol bilgisi hemde adamligi üst düzey...

edit. serseri mod.

Selam sana gerçek imparator.

Hayret henüz birileri çıkıp da sen nasıl Galatasaray'ı Terim döneminde tanıdık dersin, asıl Terim'i Terim yapan Galatasaraydır dememiş.

Sen nasıl Galatasaray'ı Terim döneminde tanıdık dersin, asıl Terim'i Terim yapan Galatasaray'dır.

Çok olumlu, pozitif. Ben bile okurken heyecanlandım. Futbolcu olsam bir an önce sahaya çıkıp bu adamı etkilemek için ciğerimi patlatırcasına oynardım. O derece heyecan verdi bana.

Terim cümlesi olmamış.. Gerisine katılıyorum..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dediklerini futbolcular uygulayabilse keşke. Ama antremanda hırslılar futbolcularımız. Bu nokta beni sevindiriyor. Fenerde Volkan hayvanını görünce bi rahatlık sezdim. İki senenin verdiği ezilmişlikle bu sene canla başla mücadele etmişlerdi ve şampiyon oldular. Galatasaray içinse bu sene ünvan mücadelesi, Fenerliler bizim kadar 4. yıldıza inanmıyorlar..

Turkiyenin buyugu yetmez. Hedeflerimiz farkli. Umarim farkindasindir.

Insallah tum primleri hakederek kazanirsin :)

“Zamanla Galatasaray’ı göreceksiniz”

tamam bunu dediyse o iş bitti. o zaman hiç bir zaman gelmez.

şike sürecinden dolayi zaten azalmis futbol heycanim böyle "siradan" yorumlara hic de önem veremiyorum. Zaten hepimiz biliyoruz kuşlarin hepsi de biliyor en büyük ve tek büyük Galatasaray.

Hocamiz hakkinda ne olumlu ne de olumsuz düşünüyorum. Bakalim Görürüz.TFF pis işleri ile bizi durduramazsa zaten şampiyon olmamamiz imkansiz.

Geri
Üst Alt