Prandelli Ve Aysal İmza Töreninde Konuştu

Aysal'dan sonra konuşmaya başlayan Cesare Prandelli, "Öncelikle teşekkür ediyorum Galatasaray'a ve Ünal Aysal'a. Kendisiyle bir sinerji yakaladık. Ünal Aysal insanın gözünün içine bakan ve çok karizmatik bir bey. Başkanla konuşmayı seviyorum, çok hoşuma gidiyor. Kulübün tarihçesi çok büyük. Burada önemli olan başkanın dediği gibi önümüzdeki gelecek, önümüzdeki proje. Bahsettiğim proje öyle bir proje ki, sadece güzel futbol oynayan değil, hedefe ulaşacak bir Galatasaray kurmak istiyoruz. Tesisler gayet iyi durumda, orada işini çok iyi bilen insanlar var. Bir takım kurma fikri için taraftarı, yönetici, teknik ekibi, oyuncusuyla aynı yere odaklanması gerek. Takım liderinin de bu takım haline gelmesi lazım. Çok kuvvetli sporcularımız var ama önmeli olan ilk günden bu oyuncuları biraraya getirerek kuvvetli bir takım oyunu oynamak. Başkanla konuşurken, gözümün içine baktı ve dedi ki; 'Ben 4. yıldızı istiyorum.' Bu cümlenin böyle söylenmesi dahi adanmışlığın, isteği göstermenin önemli bir şeklidir" ifadelerini kullandı.

:D

BEYLER YAKALADIM,KAFESİ GETİRİN ÇABUK

Buyur birader, ne diyosun? Ne kafesinden bahsediyosun? Hayvan mıyım ben? Terbiyeye davet ediyorum seni. Üyelik yılım bellidir. Tanıyan tanır. Çok fazla yazmam, genelde okurum. Kimseye GALATASARAYlılığımı da ispat etme gibi bir gayret içerisine girmem.

Buyur birader, ne diyosun? Ne kafesinden bahsediyosun? Hayvan mıyım ben? Terbiyeye davet ediyorum seni. Üyelik yılım bellidir. Tanıyan tanır. Çok fazla yazmam, genelde okurum. Kimseye GALATASARAYlılığımı da ispat etme gibi bir gayret içerisine girmem.

Ben de seni akla mantıga davet ediyorum ki eğer KUŞ değilsen. Adam 2.3 alıyor yıllık şampiyon olursa 1 milyon daha alacak ? Direk peşin peşin almıyor terim gibi, şampiyon yaparsa hakkıdır ak sütü gibi helal olsun. KUŞSAL söylemlere gerek yok

Yahu adama verilen primler bana fazla gelmiş olamaz mı? Eleştiremez miyim? Suç mu?

Ahahahaha ne diyosunuz siz ya ne kuşu ne antusundan bahsediyosunuz Allah aşkına :) Kafa mı yapıyosunuz? Primler bana abartı geldi ve kişisel olarak eleştiride bulundum diye fenerli mi oluyorum?

E onlar da seni elestirdi ne var bunda

cingıl bels

Eleştiri hakaret boyutuna varıyor. Kafes, kuş, antu vb.

Tekrarlıyorum. GALATASARAY'lılığımı kimseye ispat etme gibi bir zorunluluğum da çabam da olamaz. Bu forumda zamanında modluk yapmış birini de kimse fenerli olmakla, kuş olmakla, antucu olmakla suçlayamaz.

Rica ediyorum bu saçmalığı burada noktalayalım. İnşallah camimamıza büyük başarılar kazandırır ve faydalı olur. Kendisi kararlı birine benziyor. İş yapacağını düşünüyorum. Nitekim Ünal Aysal'da hocanın bir lafını tekrar etti. "Futbol sadece bir oyundur"

Yani futbolu doğru oynarsan, başarılı olursun. Bu kadar basit.

Eleştiri hakaret boyutuna varıyor. Kafes, kuş, antu vb.

Tekrarlıyorum. GALATASARAY'lılığımı kimseye ispat etme gibi bir zorunluluğum da çabam da olamaz. Bu forumda zamanında modluk yapmış birini de kimse fenerli olmakla, kuş olmakla, antucu olmakla suçlayamaz.

senin yazis bicimin yanlis.kimse seni takip etmek zorunda olmadigi icin nasil bir insan oldugunu da bilmek zorunda degil.Onun icin herkes heyecanliyken boyle yazilar yazmak hos degil.

cingıl bels

Prandelli nin sözleşmesi bizim yönetimden beklenmeyecek kadar mantıklı ve uygundur.

Ben ilk gördüğümde inanamamistim.

Adam o başarıları saglasinda biz o paraları verelim.

Mancini garanti 4.5

Terim 3.5 alıyordu. Primler hariç

Başkan Sneijder'i satacak gibi duruyor.

sezar prandelli sezar prandelli

şampiyon yap bizi sezar prandelli

senin yazis bicimin yanlis.kimse seni takip etmek zorunda olmadigi icin nasil bir insan oldugunu da bilmek zorunda degil.Onun icin herkes heyecanliyken boyle yazilar yazmak hos degil.

cingıl bels

Neyse. Belki de haklısın. Kimsenin huzurunu kaçırmak gibi bir niyetim yoktu yazarken. Aynı şeyi facebookumda da yazdım. Kimseye bir kastım yok, olamaz da. Lütfen bir daha beni kimse de başka takım taraftarı olmakla itham etmesin.

4-3-3 de kanatlar nasil olacakk Kanatlar bruma ve olcan olsa Ortasinda melo Koyabiliyoruz.Selcuk inan yedekte olacak o zaman.

Muslera

Tarık (?) - Semih - Koray - Telles

Melo

Selçuk - Sneijder

Olcan - Burak - Bruma

şeklinde olacak. Kimi maçlarda yabancı stoper oynatır, Telles'i veya Bruma'yı falan +3'e atarız.

Geri
Üst Alt