GSC Portal Prandelli: "Yanlış zamanda geldim"

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

image10.jpg

Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin yönetimin aldığı ayrılık kararına bir hayli üzüldüğü öğrenildi.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Ne hiyarsin ne yogurtsun ... demek istedigim senden bir cacik olmaz

Real Madrid'in mevcut kadrosuyla bile La Liga'da ilk 3'e giremezsin, hala sallıyorsun Pirellicix.

1 hafta bile doğru kadroyu çıkaramamış adam yanlış zamanda gedim diyo
bana da fırsat verseler astronot olurdum ozman
doğru zamanda gelsen yine 3lü orta saha ile oynarsın sen

Hadi ordan be.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu çapsız bile lider yaptı bizi, şaka gibi lig.

Halen konuşuyor oyuncular da dahil kimsenin sallamadığı bi adamsın

vasatın altında td lik sergiledi ama bu suçun büyük bölümü yönetimden dolayı,elinde skoru değiştirebilecek bir tek forvet yok.2 tane kazma ile oynamak zorunda kaldı.Ama Selçuk ve Burakın bitik halini göremeyecek kadar da kör bir TD.o yönden suçlu.15-16 gol atıp 29 gol yedik,insan hiç mi değişiklik yaratmaz,orta saha da furkan umut neden denenmez.Kaybedecek neyin vardı 4-4 yedik durduk 5 yemekten mi korktun

Ulan onemli olan savunma savunma diye agladin clde -12 ligde -2 averajda birakip gittin beceriksiz herif.

Bide utanmadan aysaldan bir kac takim icin anlasmis Allahin moronu.

şu adamın adını bile artık forumda kullanmamak lazım. ismini okuyunca midem bulanıyor

adam haklı, zaten brezilyadan istifa ettirilip gelmiş, oyuncuların, yönetimin en leş olduğu dönemde, medyanın-fenerasyonun operasyonlarının ortasında, azman gs taraftarının önünde buldu kendini. adamın ekşınsız haftası geçmedi. ama son 2 maçtan 6 puan alsaydı hala başımızdaydı. kendinde de hata var

Pek kullanmam ama; yav he he...

Anlasanıza işte, demek istiyor ki;

"Eğer Galatasaray'a böyle parasız zamanda değilde mali açıdan rahat olduğu bir zamanda gelseydim daha uzun yıllar söğüşlerdim Galatasaray'ı"

;)

Geri
Üst Alt