Prandelli Yarın Listesiyle İstanbul'da

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
V25mdV.jpg

Prandelli yarın özel uçakla İstanbul'a gelecek.

Haberin Detayları GSC Portal'da...

Osvaldo ve Roncaglia isimleri ön plana cıkmıs bircok yerde.Osvaldo tamam da Roncaglia kimdir?Tanıyan,izleyen var mı?

Pablo Osvaldo gerçekten tamam her açıdan faydalı olabilir tabi kiralık olması şartıyla opsiyonda bulunursa güzel olur.

Fakat stoper konusunda Paletta ve Rodolfo nedir ?

1 - Bu Osvaldo denen arkadaşı milli takımda oynattı mı Prandelli?

2 - Bu arkadaş hangi yabancının yerine oynayacak? Muslera - Melo - Sneijder - Telles banko oynayacak. Bir stoper de şart? Nasıl olacak?

Stopere illa italyan olacaksa Astori'yi alın . Yok İtalyan'dan bıkkınlık geldi diyorsanız Doria - Agger - Kjaer'den birini alın .

osvaldo yeterli oynamayacak stopere harcama yapmak mantıksız

1 - Bu Osvaldo denen arkadaşı milli takımda oynattı mı Prandelli?

2 - Bu arkadaş hangi yabancının yerine oynayacak? Muslera - Melo - Sneijder - Telles banko oynayacak. Bir stoper de şart? Nasıl olacak?

1. Oynatmadı çünkü bu sezon yeteri kadar maça çıktığını söyleyemeyiz.

2. Bilmiyorum.

3. Hayırlı olsun.

Southampton baya oyuncu gönderdi.Ramirez'i de satacaklar.Kadroda yerleri varken bizden birini kitlesekte Osvaldo ile takas etsek ne müthiş olur.Chedjou-Selçuk-Burak-Hajrovic gibi.

Ben Burak'la takasa hayır demem.Sonuçta Osvaldo alıyoruz

Italya dan dandik isimler alinmasinda, Italyan hoca geldi diye sadece Italya ligine odanmak da sacma olur..

Yalan haber herif daha bir idman bile yapmadan hangi mevkilere oyuncu geleceğine nasıl karar verebilir?

He Mancini bilgi verir diyorsanız adam amatör mü?

En fazla referans alır ama gene kendi seçimini kendi yapar..

Ne liste var ne birşey..

Özellikle yabancı transferinde yaprak bile kımıldamıyor şuanda..

Arkadaş , Tarık ile Gökhan töre alınsın , Almeida'ya bile fitim, o kadar lazım bize bu iki oyuncu...

Geri
Üst Alt