Prandelli'den 11 Açıklaması

Ozan Kesgin

Cezalı
Cesare Prandelli: "Futbolcularımız sezonda 80 maç yapmayacak. Zaman zaman rotasyon yapmamız gerekiyor.Milli ara sırasında Florya'dakiler ile iyi çalıştık.Onlara da şans vermek istedim"

Selçuk'u da kesene o zaman birader

Ya haklısın rotasyon yapacaksın da 2 rezil kanka niye oynuyor onlara neden rotasyon yok ?

Semih'i de ondan kesti herhalde. :D

Harbi değişik lan bu herif bildiğin manyak.

Ben (sözde) Galatasaray TD olarak anılan bu şahsı adam yerine koyup yorum bile yapmak istemyorum.

Ekmek mi dagitiyorsun lan herkese esit forma vermeyi calisiyorsun. Iyi olan, fit olan oynar. Burak, Selcuk yorgun degilde Sneijder mi yorgun?

Sacma sapan mazeretler uydurma da bu emiri sana kim verdigini acikla hain.

Cesare Prandelli: "Futbolcularımız sezonda 80 maç yapmayacak. Zaman zaman rotasyon yapmamız gerekiyor.Milli ara sırasında Florya'dakiler ile iyi çalıştık.Onlara da şans vermek istedim"

Buragi niye rotasyona sokmuyorsun ozaman veya Muslera. Senin gibi çapsiz birini görmedim. Umrunda degil GS.

Boyle bir zirvalik anca murhan analizlerinde gorulmustur

Allah belani versin senin karakter yoksunu.

Burak ile Selcuk'ta antreman maci yapti zaten gecen hafta dimi. Ya arkadas bari yalan soyliyeceksin dusun soyle.

Yine rotasyondan kesik yiyen Sniejder bunu kurtarırsa şaşırmam.

GT-I9300 Tapatalk

taraftar adamsa maçta sadece sneijder ve umut'tu çağırır tribüne.

bu herifi kim musallat etti bu takımın başına yav :/

Geri
Üst Alt