Prandelli'den Arsenal'e Sürpriz 11

Melih Akan

Berlin Panteri
[FONT=pt_sansregular][h=2]CESARE Prandelli Arsenal karşısında Melo’yu stoperde oynatacak. Sivas maçı ilk 11’inden Tarık takımdan kesilecek.[/h][/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Tarık yerine Telles sol bekte görev yapacak. Olcan da 11’de sahaya çıkacak.
[/FONT]

GALATASARAY ilk 11: Muslera-Veysel-Semih-Chedjou-Melo-Telles-Olcan-Selçuk-Dzemaili-Sneijder-Burak

Hürriyet/Ali Naci Küçük

Veysel'in sağ bekte dengeli ve uzun boylu fiziği ile avantaj sağlayacağını düşünmüş olabilir. Mantıklı. Ancak 3-5-2 ile oynayacağımız sinyalini aldım dünkü basın toplantısında. 5-3-2 en iyi tercih olmalıdır. İlk önce gol yememeyi düşünmek gerek.

Veysel, Selçuk, Burak?? Tarık, Bruma, Pandev yine yok..

Veysel batirmasa bari Tarik'ı sağda oynatsa daha iyi

mancininin ceyhun askı gibi bu da veysele tutuldu anlasılan

iceride anderlecht macında rezil olan veyseli londrada arsenal deplasmanında alexis'in veya cazorlanın karsısında oynatmak mantıklı mı

mancininin ceyhun askı gibi bu da veysele tutuldu anlasılan

iceride anderlecht macında rezil olan veyseli londrada arsenal deplasmanında alexis'in veya cazorlanın karsısında oynatmak mantıklı mı
Anderlecht maçında hucümu düşünen bir Veysel vardı. Bu maçta sık sık çıkacağını düşünmüyorum. Ya da öyle umuyorum diyelim.

mağlup edeceğin için takımı değişen bir şey yok !

Bruma'sız olmaz hala anlayamadı.

Bu adam CLde 2 hücumcu bekle oy-na-maz
o beklerden birisi ya hakan balta ya da veysel olacak

3-5-2 faciaya yol açabilir

Sürprize bak! Süper sol bek Telles, ve süper forvetimiz Burak...

3 tane defansif ortasaha ile Arsenal'i göbekten durdurmayımı planlıyor acaba.

Arsenal'in en ciddi gücünün kanatlardan geldigini henüz bilmiyor heralde. Sivas bile kanatsız bir sistem ile bizi duman etti, hala daha akıllanamadı hoca.

Yeni yönetim insallah Prandelli'yi kovup, Ersun'u getirir.

Anderlecht maçında hucümu düşünen bir Veysel vardı. Bu maçta sık sık çıkacağını düşünmüyorum. Ya da öyle umuyorum diyelim.

Anderlecht maçında piyangodan bir gol yedik Arsenal'de 4'lü savunma yapmamız daha iyi olur diyorum Veysel'in savunma yönü daha kuvvetli bu sebepten dolayı öncelikli tercih olacaktır diyorum eğer Melo'yu söylenen gibi defans düşünüyorsa büyük olasılık 3-5-2 olur buda intihar olur derim en azındanilk 20dk. defans ile orta saha daha yoğun olmalı 4-5-1 yada 5-4-1 gibi olabilir bana kalırsa 4-5-1 daha mantıklı geliyor 2 ön libero Olcan ile Pandev (Bruma) kanatlarda 10 numara Sneijder orta saha ortasında ileridede Burak.

Veysel'in kanadı otoban olur. Melo'yu stoperde harcamak beyinsizliktir.

Bir an evvel kurtulmamiz lazım bu adamdan.

Komedi. Kanat organizasyonlarin kitabini yazmis Ingilizlere karsi kanatsiz ve Veysel ile cikmak sadece kötü bir saka olabilir.

Valla acikcasi bu adamdan hicbirsey olmaz.

Geri
Üst Alt