Prandelli'den Arsenal'e Sürpriz 11

İnsallah kardeş. Veysel oynarsa Sanchez-Gibbs ikilisi kevgire göndürür o bölgeyi kuran çarpsın.

gecen sezon 33. haftada bizim yasin öztekin otobana cevirmisti veysel'in kanadini

anderlecht daha bir kac hafta önce darmadagin etti veysel'i

adamda öz güven sifir... topu almaktan korkuyor... veysel'in oynamasi intihar...

3-5-2 ile maça başlarsak tarihi fark yeriz. Sivas maçın başında biraz dikkatli ve başarılı olsaydı, prandelli bunu çok daha iyi anlayacaktı. Arsenal affetmez. Öte yandan Tellesi şampiyonlar liginde oynatmak enayilikten başka birşey değil. Hem Maç kondisyonu olmayan adamı harcıyor hemde takımı 1 kişi eksik bırakıyorsun. Allah sonumuzu hayır etsin. 4-5-1 candır ;)

Hiç kasmayın beyler, keyif almaya bakın. Hiçbir şey yapamayız bu maç. En ufak bir tehditkar yanımız bile yok. Hem de bu kadar eksik bir Arsenal'e karşı.

Sivas bile 6-7 tane pozisyona girdi Arsenal ne yapar düşünmek bile istemiyorum.Umarım Sneijder'in ön libero Melo'nun stoper oynadığı bu saçma sapan kanatsız sistemle çıkmayız maça

Oynat 4-2-3-1 Tarık ile Brumayı da kat 11'e olay bitsin işte. Zaten CL'de yabancı sınırı da yok. Ama nedense hoca fantazilere giriyor.

Ne sürpriz ne sürpriz.
Burak veysel selçuk ile dehşet top oynarız.

____________Muslera____________

Tarik____Semih_____Chedjou__Telles

Olcan_____Melo__Dzemaili____Bruma

____________Sneijder___________

____________Pandev____________

Niye böyle bir kadro yapilamiyor anlamiyorum yav ?
Hem federasyona da bir mesaj olur

Sağ bekte Veysel tercihi doğru bana göre ancak diziliş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bekler 3-5-2 oynamaya çok da müsait değil. İki bekte bu sistemde kanatlarda çok yalnız kalıyor. Kesinlikle kanatlı bir sistemle çıkmalıyız sahaya.

Bu kadronun oynayabileceği en iyi oyun 4-4-1-1 olur (Arsenal maçı için)
Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Bruma Melo Selçuk Olcan
Sneijder
Burak(Pandev)​

bu adam istifa etmezse az bi saçım kaldı oda gider bu sene

Bruma'yı direk ilk 11 sürmekte intihar olur Pandev daha dengeli Olcan solda Pandev sağda olabilri bence 4-5-1 taktiğinde.

Sağ bekte Veysel tercihi doğru bana göre ancak diziliş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bekler 3-5-2 oynamaya çok da müsait değil. İki bekte bu sistemde kanatlarda çok yalnız kalıyor. Kesinlikle kanatlı bir sistemle çıkmalıyız sahaya.

Aynen katiliyorum. Arsenal bizim kanatlari hasat yapar kanatsiz oynarsak ve tüm kanati sadece iki beklere birakirsak. Millet Veysel tercihine kiziyor ama iki bekin de ofansif olamaz. Sagda Tarik solda Telles ile hic bir yere varamayiz, cünkü geri dönüslerde cok zorluk cekeriz böyle. Bence bir defansif bek mutlaka sart. Balta olsun Veysel olsun, önemli degil. Arkada az adamla yakalanmamak lazim, zaten oyunun cogu bölümü bizim sahada gececek bunu herkes biliyor. Buna göre oynamak lazim. Benim favori 11'im söyle olusuyor:

Muslera
Veysel Semih Chedjou Telles(Tarik)
Pandev Melo Dzemaili Olcan
Sneijder
Umut​

Geri
Üst Alt