Prandelli'den Arsenal'e Sürpriz 11

Ağa şuna bak ya böyle sürpriz 11'e in içine ederim ben.Bir umut girdim konuya acaba Selçuku Cemaliyi falan mı kesmiş diye adam yine gidip elimizdeki en iyi bek oyuncusunu kesmiş..Artık aklım mantığım almıyor şu kadroyla çıkarsak cidden rezalet yüzyılın balına ihtiyacımız olacak..

9 kişi defans yaptıracak.
Sneijder ve Burak harikalar yaratacak.

İtalyan bize ters baba.

BlueTapa

Tellesin ne gibi artısı var tarıka göre? Anlamadım ben bu işi. Tellesin sözleşmesinde avrupada oynar maddesi var galiba

Tellesin ne gibi artısı var tarıka göre? Anlamadım ben bu işi. Tellesin sözleşmesinde avrupada oynar maddesi var galiba

Hadi Telles neyse de, Veysel'in ne artısı var Tarık'a göre? Ki Tarık sağ tarafta daha etkili oynuyor, özellikle hücumda. Veysel'in olumlu bir ortasını bile göremedik

90 dakika top yekün defans yaptıracagı aşikar. Golü yesekte bu felsefe degismez, yani daha fazla yemektense 1-2 tane yer cekilirim mantıgında hoca. Net olarak korkak bir hoca.

Hadi Telles neyse de, Veysel'in ne artısı var Tarık'a göre? Ki Tarık sağ tarafta daha etkili oynuyor, özellikle hücumda. Veysel'in olumlu bir ortasını bile göremedik

Veyselin savunması çok daha iyi ve sert. Tarık hucum yönünde daha etkili ama arsenal deplasmanında hucumu ilk olarak düşünmemesi doğal belkide.
Geçen senenin juve deplasmanın kopyasını göre biliriz . Drogba yok ama maalesef .

dzemaili'ye bosuna yükleniyorsunuz

uyum sürecini atlatsin daha iyi olacak bence

attigi uzun toplar ve paslar baya iyiydi son macta

biraz sabredin

cemalinin cop olduguna katiliyorum ama bu aksam faydasi olur fizik olarak dik durur enazindan

Muslera , Tarık , Chedjou , Semih , Alex Telles , Melo , Dzemaili , Olcan , Sneijder , Bruma , Pandev

Şu kadroyu çıkarmak bu kadar mı zor abi ya ?

Veysel'in kanattan şov yaparlar o zaman.

bu 11le +18 oluruz

Neredeyse bedavaya alınan Dzemaili ve Pandev bile bölgelerinin en iyi yerlileri denilen Selçuk ve Burak'ı kesiyor mesajı.
Hala kesemiyor ne yapacaz şimdi... Birde acı gerçekler var hayatta misal bu akşamki kadroya bir bakalım kesebiliyorlar mi kesemiyorlar mi?

3 tane defansif ortasaha ile Arsenal'i göbekten durdurmayımı planlıyor acaba.

Arsenal'in en ciddi gücünün kanatlardan geldigini henüz bilmiyor heralde. Sivas bile kanatsız bir sistem ile bizi duman etti, hala daha akıllanamadı hoca.

Yeni yönetim insallah Prandelli'yi kovup, Ersun'u getirir.
Niye Ersun Arsenal'i rezil etti de haberimiz mi yok.

GS Arsenal'e karşı FB'nin oynadığı gibi oynasa Prandelli'ye demediğinizi bırakmazsınız.

Niye Ersun Arsenal'i rezil etti de haberimiz mi yok.

GS Arsenal'e karşı FB'nin oynadığı gibi oynasa Prandelli'ye demediğinizi bırakmazsınız.

Ersun en azından kanatlı sistem oynatır. Devre arası kaliteli bir santrafor aldırır. Birde Türk futbolunu cok iyi biliyor.

CL'de bir başarı beklentim yok. En azından Süper Ligde Şampiyon olalım. Prandelli Arsenal'e defans yapıp ligde ofansif oynayan bir kadro cıkarsa lafım olmaz ama adam Sivas'ada defansif anlayısla cıkıyor, Arsenal'ede. Yani arada bir fark yok. Adamın oyun görüsü bariz olarak top yekün defans..

Veysel tam ptt'lig topcusu. Yeter artik Prandelli.

Geri
Üst Alt