Prandelli'den Arsenal'e Sürpriz 11

Bari
Muslera
Veysel Chedjou Semih Telles
Melo
Dzemaili Selçuk
Olcan Burak Sneijder​

yapsa

ama muthemelen sivas maçındaki gibidir. Melo stoperde, Sneijder ön libero

nyhu4edy.jpg

5 diyodum ama 7 yeriz muhtemelen

Sneijder çok ofansif olmuş dizilişe göre, Muslera'nın önüne çekilmesi lazım yoksa çok gol yeriz...

Sneijderi az daha zorlasa Musleranin yanina koyacak

Hasta edecek beni bu adam.

Selcuk ve Sneijder'in yerini degistireydin bari. 4 yeriz boyle

Bu nasıl bir 11.Arkadaş hızlı oyuncular Bruma ve Tarık oynamıyor Melo defans tebrikler kaybetmek için sınırları zorluyoruz.

Prandelli neden sapkadan tavsan cikarmaya calisiyor? Sivasa bile 4-5 tane net pozisyon verdik. 2 tanesi cok netti.Böyle devam edecekse, kovulsun abi. Ersun Yanal gibi hoca bosta. Kadro mühendisliği tdlik falan en iyi yerli TD.

Aslinda Kadroya Kendi Kalemiz üstteymis gibi bakarsak, daha iyi duruyor sanki :red:

Sirk'e cevirdiler kulübü anasini satim

Emre Utkucan demedi mi başkan Tarık'ı almıyordu hoca inat etti diye, e neden oynatmıyorsun be adam? Takım yavaş diyorsun 3-5-2'nin kanadına Veysel'i koyuyorsun bu nasıl kafa ya?

Hücumda üçlü savunmada beşli gözüküyor desek daha doğru olur.

Hollanda genelde üç stoperle oynuyordu (Vlaar De Vrij Martins-Indi) bizde gerideki adamlardan biri Melo (italya'da De Rossi)

Savunmanın önünde Hollanda De Jong Blind gibi salt kesici adamları kullanıyordu bizde Sneijder teknik yönüyle Pirlo'nun görevinde.

Hollanda Sneijder'i Robben ve RvP'nin arkasında kullanıyordu. Bir yanıyla 3-4-1-2 denebilir yani. Bizde o rolde bir oyuncu yok.

İtalya'nın, Prandelli'nin taktiğine çok daha benzer bir anlayış...

Peki, ben Hollanda'ya daha yakın buldum diyeyim. Yazsam daha yazarım ama görüş ayrılığıdır sen böyle görmüşsün.

Geri
Üst Alt