Prandelli’den İlginç Kadro!

Sneijder ve pandev kanat oynamayacaktir yine herhalde. Muhtemelen 4-3-1-2 oynatacak. Pandev ve selcugun oynamasi iyi belki biraz olsun top tutmayi beceririz. Selcuk yerine keske dzemaili ve burak yerine de olcan/bruma oynasaydi.

yalnız aptallar aynı şeyi deneyip farklı bir sonuç beklerler.(einstein) pravo prandelli pandev harikalar yaratacak sen çok beklersin. olcan ve bruma bu pandevden kötüyse biz hiç maç seyretmiyoruz demektir yada prandeli hiç maç seyretmiyor

rezalet ya abi bu nedir ya ? adam resmen dalga geçiyor yıl olmuş kanatsız takım nedir ya hemde 3 tane ağır orta saha oyuncun varken forvetlerinde keza öyle sözün bittiği yer lanet olsun topu ben taşıyacam sanırım ileri 90 dakika sağa sola pas atar dururuz kendi sahamızda dortmund kaptığını çakmasa bari

Uçak gibi takıma karşı bu kadar statik bir kadro. Bravo hoca bozuntusu..

4-3-1-2 dir bu beklerle ve kanat olmayan adamlarla 4-3-3 oynarsak ilk yarından 5lik oluruz

Pandev' in kadroda oluşunun tek artısı bana göre, kendini burada ispat etmek için hırs yapma olasılığıdır.

Daha iyi olabilir ama en azından Arsenal deplasmanında oynayan kadrodan iyidir. Maalesef Burak sakatlık dışında sürekli oynayacak aynı şekilde Selçuk.

kadro kötü

Moderatör tarafında düzenlendi:
tek forvet umut çıksa saga brumayı sola olcanı koysaydı çok daha ıyı olurdu.işimiz ıyıce zorlaştı.

Tarık-hızlı
Ched-Agır
Semih-Eh iste
Telles-kendine hayrı yok
selcuk-Agır
Hamit-Agır
Melo-eh iste
Pandev-Agır
Sneijder-Agır
Burak-hızlı ama neye yarar

Gelde bu macı kazan bu takımla

Kadro gayet güzel. Hocamız doğru tercihlerde bulunmuş.

4-3-1-2 oynayacaksak bu Prandelli'nin geldiğinden beri oynatmak istediği diziliş , Pandev ve Dzemaili de sırf bu sistem içindi zaten , bu konuda inat ediyor gibi görünse de kendi doğrusunu yansıtıyor. En azından bekleyelim ben kadrodan çok oyun stratejisini merak ediyorum. Hücumdan çok savunma da çekincem var Arsenal maçında kanatlardan dökmüşlerdi bizi , şimdi yine buna müsait bir kadro var. Umarım hoca planlamayı iyi yapmıştır. Prandelli , Fiorentina ile zor bir grupta 15 puan toplamıştı Şampiyonlar Ligi'nde bunu 4-3-1-2 ile mi başarmıştı bunu merak ediyorum.

Bizim için Muslera'yı forvet, Sneijder'i stoper görmek ilginç ve ihtimal dahilinde olan şeyler. Bu kadronun nesi ilginç.

Umarım hocanın aklında önce durdur sonra vur düşüncesi yoktur. Gerçi erken gol yeme ihtimaliz de yüksek ama.

aspor'da Ahmet akcan çok süper konuşuyor, pran deli acilen 4-2-3-1 'e dönmesi gerekir diyor..

Zaten burakla 10 kişi oynuyoruz birde Telles nedir arkadaş anlamak mümkün değil bu adamı. Bizim defans yine otoban olur.

aspor'da Ahmet akcan çok süper konuşuyor, pran deli acilen 4-2-3-1 'e dönmesi gerekir diyor..
4-2-3-1'i denedi ve tüm yazın planlamasını bu dizilişe göre yaptı ama Prandelli yerden paslaşarak rakip kaleyi gitmeyi istiyor ve 4-2-3-1'de arkadan oyunu kuracak ikiliye en ufak baskı gelse geriden oyunu kısa pasla değil ileriye şişirerek kuruyorlar ve ileride de Burak'ın boyu posu olmasına rağmen hiçbir pivot santrafor özelliği olmadığı için top rakibe gidiyor. Fazla orta saha oynatmaya gerek duyması tam olarak bundan dolayı eğer yapabilseydi takım bir Prandelli'nin istediğini herkes beğenecekti. 4-3-1-2'nin orta sahasındaki üçlü normalde baskı yememek için sürekli en hızlı biçimde yer değiştirirdi ve önlerinde takımın ofansif oyun kurucusu olurdu. Önlerinde de bir santrafor ve bir de gezici forvet. Prandelli'nin belli bir felsefesi var topu tutmak ve ofansif oynamak gibi bizde bunu başaramadı ve başarabilecek mi ? Bende bilmiyorum ama felsefesini her zaman 4-3-1-2 oynatarak başardı çünkü en yatkın diziliş buydu.

4-3-1-2 oynayacaksak bu Prandelli'nin geldiğinden beri oynatmak istediği diziliş , Pandev ve Dzemaili de sırf bu sistem içindi zaten , bu konuda inat ediyor gibi görünse de kendi doğrusunu yansıtıyor. En azından bekleyelim ben kadrodan çok oyun stratejisini merak ediyorum. Hücumdan çok savunma da çekincem var Arsenal maçında kanatlardan dökmüşlerdi bizi , şimdi yine buna müsait bir kadro var. Umarım hoca planlamayı iyi yapmıştır. Prandelli , Fiorentina ile zor bir grupta 15 puan toplamıştı Şampiyonlar Ligi'nde bunu 4-3-1-2 ile mi başarmıştı bunu merak ediyorum.

Hocanın bir naneden anladıgı yok tartısmasız galatasaraya gelmis en kotu hoca. Ayrıca aptalda cunku hatalarından ders almıyor. Tam bir loser

Geri
Üst Alt