SON DAKİKA Prandelli’den İnanılmaz Kadro!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

8e1femacgunu2.jpg

Süper Lig'in 8. haftasında evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Galatasaray''da sahaya çıkacak ilk 11 belli oldu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Böyle kepazelik görmedim adam resmen dalga geçiyor..

Son düzenleme:
kazanalim yeter

Selçuk ve Burak'ı çıkarıp Bruma ve Umut'u koysa iyiymiş.

Bu arada Sneijder neden yok rahatsız/sakat filan mı?

Sorun selçukta burakta değil brumayla sneijderde
sorun hocanın kafatasının içinde bence

Fenerbahce'nin ajani bu adam. Bunun arkasinda durmak Galatasaray'a ihanet etmektir. Küfür eder gibi 3 yabanci oynatiyor. Umarim Kasimpasa 7-8 tane sallar da belki birileri defolup gider.

tam defanstan başladım allah allah fena değil dedim ortasahayı gördüm Sneijder yok ne diyelim aşıyor herif kendini her seferinde Selçuk ve Burak kadroda Sneijder yok... Saygılar hoca saygılar.. 3 yabancıyla başlıyoruz bu arada yabancı sınırı diye ağlayanlara duyurulur...

ulan vasifsiz .. karaktersiz .. tutarsizlik .. degisken adammm ./.... yeter be yeter ..

Adam gibi bir kemik kadro yap sana buraksiz / selcuksuz

Bu saatte kadronun belli olacağını sanmıyorum.

SElcuk 2 tane frikikgolu atacakmis :D

Eğer Sabriyi kadroya alırsa 5 para etmez bir insan olduğunu ispatlar.

Azizeyle iş birliği içinde olduğunu düşünüyorum ciddi manada..

Kadro nerde yahu ben göremedim , açıyorum foto çıkıyor kadro yazmıyor sinir etti .....

Son maçtan sadece 4 isim var ama güya revizyon yapmış ama en çok eleştirilen 2 isim hariç neredeyse herkesi kesmiş.. Komik bile değilsin sinyor çek git artık.. Sneijder'i kesmek nedir yahu..

Bu arada abdürrahim sneijderin transferine karşıydi hatirlarsiniz. O demiştir belki oynatma diye. Ben bunlardan her şeyi beklerim.

Geri
Üst Alt