SON DAKİKA Prandelli’den İnanılmaz Kadro!

radikal değişikliğe selçukla buraktan başlaması gerektiğini hala algılayamamış adam ya

GSCimbom'dan inanılmaz kötü bir haber şekli. Tek resimde verseniz olmuyor mu. Şimdi telefonda iki saat bununla uğraş.

sneijder kampa karşı çıkmış, sinirlenmiş diye haberler vardı millytte açın bakın. haber doğru olabilir ama sneijderi bu kadar çabuk harcamak neyin kafası anlamadım. selçuk cezalandırılması gerekiyorken başımıza gelenlere bak. hem sneijder hemde bruma yok. yerlilerin zaferi denebilir buna. sırada melo var. artık kadroyuda selçuk ve saz arkadaşları kurar bundan sonra.

Adam bu sefer şaşırtamaz dedim yine başardı artık bir sonraki maçta Muslera'yı forvet falan oynatırsa şaşırırım..

Sabri kadroya girer , Genc Koray , yedek kalir ... Tarik dusman ilan edilir yedek kalir , cakma yekta ilk onbir girer geri pas yapar ,

bu durum 2000 yılında Jardeli harcayan yerlileri hatırlattı bana. o zaman takım çok iyidi gerçi, devre arasına kadar dolu dizgin gidiyordu puan farkıyla liderdik ama golleri sürekli jardel attığından yerli takımı biz deli gibi koşucaz golleri bu gevur atacak deyip yatışa geçince şampiyonluk gitmişti. fb maçında golleri sneijder atınca bazı yerlilerin öfkesi artmış anlaşılan takımı satmaya geçtiler. bu gece sneider yok diye deli gibi koşarlar bakın görün.

Kaynak nedir? Yine saçmalayacaktır ama bu kadar da değil, Sneijder'i neden oynatmasın?

bence iyi kadro.. sabri'yi günahım kadar sevmem.. affedilmesini de çeşitli sebeplerden istemedim ama yiğidi öldür hakkını yeme, veysel'le tarık'ı top diye oynar..

solda da telles yine veysel veya tarık'tan iyi.. olabilecek en iyi defans dörtlüsü çıkmış..

ortada melo yok zaten, yekta olabilir.. sneijder sakat falansa onun yerine de emreÇ normal.. emreÇ'i de sevmem ama son zamanlarda sanki ışık var..

bu durum 2000 yılında Jardeli harcayan yerlileri hatırlattı bana. o zaman takım çok iyidi gerçi, devre arasına kadar dolu dizgin gidiyordu puan farkıyla liderdik ama golleri sürekli jardel attığından yerli takımı biz deli gibi koşucaz golleri bu gevur atacak deyip yatışa geçince şampiyonluk gitmişti. fb maçında golleri sneijder atınca bazı yerlilerin öfkesi artmış anlaşılan takımı satmaya geçtiler. bu gece sneider yok diye deli gibi koşarlar bakın görün.
bu haysiyetsizleri yuhalamayan adam taraftarım demesin kendine. sneijderi meloyu bu kan emicilere yedirtmeyiz

Foruma yeni Üye oldum ve ban yiyecem mac sonu sanirim bu Adam yüzünden, hakkinizi helal edin

Kendini dövdürtmek için elinden gelen herşeyi yapıyor bu adam... Haydi hayırlısı olsun....

muslera ve semih hariç alayını üst üste at bi tane sneijder etmez. yeter artık meloyu sneijderi bu taraftar sizlere yedirtmeyecek. topunuz gideceksiniz onlar sonuna kadar kalacak

Sabri'nin harçligi bitti diye 11 de bulunuyor. Yanliş anlaşilmasin.

Kadro doğruysa bildiğin bana küfür edin paramı verin gideyim demiş.

Satın ulan satın sneijderi sizde kurtulun bizde kurtulalim yeni hagi mi derken adamlar yine bitirdi ama bundan sonra yerli oyuncular ağzıyla kuş tutsa bile sevmeyecegim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum olarak hepimiz Kasimpaya misli girelim iddia da. Güzel meblag kazaniriz :) :)

Yerliler Sneijder'i suclu göstermek icin ölümüne oynarlar,insallah kasimpasa kazanacak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt