Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyv
bu kadro saka di mi
gercek olamaz
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Sneijder aliyor 4 milyon euro, Burak + Selcuk aliyor (toplam) 6.5 milyon euro. Bu ikisini gonder daha karli cikariz, hem maddi hem sportif acidan. Bu kadar beyinsiz olamazlar..
yooo saka falan degil. Adam 1 hafta dusune dusune bunu aklina getirebilmis, Sneijder yok, Bruma yok, daha da yok yok..
Albayrakın gelmesi hiç olmadı arkadaşlar....
Ünal başkan boşuna yollamadı bu amatör ruhlu herifi
cok agir kufurler ediyorum su an
prandelli hayatimda gordugum en omurgasiz adamlardan biri
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Emin ol öyle beyinsiz degiller. Selçuk ile Burak üzerinden menajer paralari ödeniyor diye söylentiler vardi. Ben bunlarin dogru oldugunu düşünüyorum. Niye sözleşmelerini 2 sene daha olmasina ragmen uzatip paralarini çogaltsinlar.
Sağol renktaş. Kadroya bak cay demle. Ama artık umrumda değil ne halleri varsa görsünler. Ben o kadar umursamaz olmusum ki maçın bugun oldugunu bile bilmiyordum yarın sanıyordumMuslera Sabri semih chedjou telles yekta Selçuk hamit emre olcan burak
I am the one who knocks!
Malum Burak ve Selcuk gidip Unal Aysal a sikaset etmisler, parali cok azmis, neden Sneijder bu kadar maas aliyormus diye aglamislar dogru ise. Birseyler donuyor.