Prandelli'den O İsme Veto!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
aysal-unlu-teknik-adami-istanbula-cagirdi.jpg

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala teknik direktörümüz Cesare Prandelli transferde adı sıklıkla takımımız ile anılmaya başlayan bir ismi daha veto ettiği iddia edildi. İşte o isim, ve daha fazlası...

Detaylar GSC Portal'da...

ii karar

ama herkesi veto ediyor bizim hoca :x

birinin veto ettiği doğrudur da prandelli değildir o.

buldular bakalım iyi niyetli hocayı oynayıp dursunlar nasılsa meydan boş.

Alpay gece gece germe ortamı veto falan :)

Ne Balanta imiş arkadaş.

Mancini geldi Balanta, gidiyordu Balanta. Prandelli gelmeden daha Balanta. Prandelli geldi yine Balanta.

Transfer dönemi başında Balanta. Dönem bitiyor hala Balanta.

birinin veto ettiği doğrudur da prandelli değildir o.

buldular bakalım iyi niyetli hocayı oynayıp dursunlar nasılsa meydan boş.

Podolski ve Song gibi oyunculari veto edecegini düsünmüyorum... Bunlar hem üst düzey kalitede oyuncular, hemde yapilari ile lige yüzde yüz uyan oyuncular.

Her b*ku prandelliye yıkmak kolay,haberin gerçeklik payı olabilir bekliyorum bu yönetimin transfer anlayışından.

Sayılı gün kalmış hangi mevkiye transfer yapmamız gerek bilinmiyor,hiçbir şey bilinmiyor elden yabancılar çıkarılmamış.Tam bir fiyasko Transfer dönemi yaşadık.

Bir hoca belli oyuncuları istemeyebilir, bu oyuncu belki bir süperstar da olabilir ama bunun sıkça basına yansıması çok çirkin bir hal almaya başladı.

Fatih hocayı çokça eleştirdim, yeri geldiğinde yine eleştiri yapılır ama kendisine yapılan, ''biz alacağız ama hoca istemiyor'' taktiği Prandelli'ye karşı da kullanılıyor.

Yazık, vallahi şu insanların ve taraftarın iyi niyetine yazık.

Bu Haber dogru olamaz. olamaz olamazzz Olammadsinq93uwdhf9ß1734²³²³³³8 1f5d156F

"stopere ihtiyacımız var " :confused:

sezon sonu hüsranla bitince (tabi bu hoca kalırsa o zamana kadar) " Forvet almamız en büyük hatamızdı" diye bir açıklama yapar bir de.

Melo Selçuk'un yerinde Selçuk'tan 20 kat daha iyi oynayabilirdi.Koy Song'uda yanına hayvan gibi orta sahamız olurdu.Başlarım yabancı sınırına koy Selçuk'u sol beke görsün akı karayı debelensin dursun orda al sana yabancı sınırı.

NTVSpor Prandelli onay verdi diyor.

Prandelli transfere göre taktik değiştirebiliriz diyordu.

Song - Melo - Selçuk yapar olmadı, Melo var diye Alex Song gibi bir oyuncu nasıl veto edilir yahu, inanmak istemiyorum.

Geri
Üst Alt