GSC Portal Prandelli'den Olcan Açıklaması!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
olcann600_Z21IH.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Olcan Adın'ı Balıkesir maçının kadrosuna neden almadığını açıkladı.

Devamı GSC Portal'da!

bu adam ya da rakiplerden sike teklifi aldi ve kabul etti
baska aciklamasi yok bunun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Antrenmanlardaki performansları fazla ciddiye alma. Bir oyuncu gerçek performansını maçta gösterir bu gençler içinde geçerli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İdman performansıyla oyuncu seçen antrenörler kalmış mı bu devirde ya, vay arkadaş. Oynattığı adamlar idmanlarda napıyorlar acaba, havada üçlü salto falan mı atıyorlar?

Prandllinin yanına bir tane turk hoca yada basına turk etkili bir sportif direktor getirmezsen olacagı bu.

Tam bir hayal kırıklığısın prandelli savunucam filan dedim ama bi insan herşeyimi eline yüzüne bulaştırır akıl alır şey değil

Burakla selcuku hangi performansa göre oynatiyormus onu açıklasin sn. Prandelli.

Ben idmanlarda kendini gösterebilen oyunculara şans veriyorum.

Dayı, puanları idmana göre mi veriyorlar.
Adamın " İşte be bu işte. Böyle olmalı" diyebildiğimiz maç yok. Ama idmanda süpermiş. Oldu görüşürüz.

Bir ilave yapayım:

Sadece bu adam değil, bir çok yabancı TD ve futbolcunun hedefi amacı oynadığı takımda kesin ve daimi bir başarı çizgisi yakalamak değil.
Türk Futbolunun adı çıkmış. " Kendini kovdur. Sonra paranı vermezlerse gidersin FIFA ya çatır çatır faiziyle alırsın"

Emin olun bir çoğunun zihniyeti bu. İki yalan süslü kelam sayesinde bir süreliğine taraftarın desteğini alıyor. " Dur bakalım bekleyelim " diyeceğiz ya onun için.
Zaman kazanmak yani. Sonra salla gitsin gitsin moduna giriyorlar. Daha doğrusu kovdurma çalışmaları başlıyor.

Tekrar söylüyorum bu adam için demiyorum sadece. Geçmişe ve diğer takımlara da bir bakın.
Del Bosque lerden bilmem kimlere. Adımız çıkmış bir kere.Adam nasılsa alacak parasını.
Ha ama kariyeri namı.

Hangi kariyer hangi nam ? Paranın yanında hepsi sıfırdır bu parasal futbol devrinde.

Son düzenleme:
Kendini maçta gösteremeyenlere niye forma veriyorsun çok zekice bir açıklama doğrusu

Yeterince saçmaladin. 5 maçtir rezil oynayanlar sahadayken idmanda olan performanslami ilgileniyorsun. Olcan oynasa da bişey degişmeyebilir ama sen adaletli degilsin. Adaletin olmadigi yerde anarşi başlar. Biraz Cesur ol. Cesurlar birgün korkaklar hergün ölür.

Son düzenleme:
bu açıklamayı yaptığına inanmak istemiyorum lütfen biri bunun yalan olduğunu söylesin :confused:

Adama hak verdim.Yasin ve Emre çolak ı gördükten sonra.İDmanlarda ıikiside messi gibiymiş heralde almıs.

madem öyle idmanda kendini gösterip macta bi halt yapmayan topcuları napalım sezar

bunların arasında var bir sorun

tümer olcan hakkında olumsuz seyler duydum dedi dün maratonda,tek taraflı degil bu is belli ki

Son düzenleme:
Vay be idmanlarda iyi kos, maclarda yan gel yat onemli degil, formayi alirsin. Prandelli icin yetenek onemli degil. 0-0 iyi skor ona gore

Bu açıklamaya göre Aydın her maç 11 oynamali.

Tapa

Geri
Üst Alt