GSC Portal Prandelli'den Özel Taktik

İtalyan çalıştırıcı beş oyuncusunu takımdan ayrı özel olarak hücum çalıştırdı.

Detaylar GSC Portal'da...

Al kanka şu resimleri de ekle ;)

XYOBz7.jpg
aBkoZz.jpg
PEX5b9.jpg
9pkVj5.jpg

muslera

sabri semih chedjou hakan balta

hamit selçuk-melo sneijder

burak-umut

Dünyada klasik 4-4-2 yani orta saha özelliği olmayan forvet oyuncusu ile oynayan takım kalmadı.Hadi oynadık diyelim bizim forvetlerimiz hem orta saha özelliğine sahip değiller hem de fazlasıyla yeteneksizler.Bu adamlarla artı bitmiş selçuk ve hamitle nasıl akıcı bir hücum organizasyonu çıkabilirki.Yine yan toplara ya da sneijderin şutlarına ihtiyaç kalacağız.

Muslera

eboue semih-dany-riera

hamit-selçuk-melo-amrabat

burak-umut

Şu yukarıdaki 11 ile 2012-2013 sezonun ilk yarısında ne kadar berbat bir oyun oynadığımızı herkes biliyor.Devre arası sneijder ve drogba gelmese ne ş.ligi ç.finali ne de şampiyonluk gelirdi.Bu kadroyla başarısız olmuşken üstüne kanat beklerin eboue ve rieradan hakan balta ve sabriye düşmüşse,artı selçuk ve hamit o dönemki durumlarından daha da kötüyse,burak ve umutun ne kadar yetersiz oyuncular olduğu biliniyorsa neden bu sistemden medet umulur ki hala...

İddialar doğruysa bizim delinin yeni dizilişi 4-1-3-2

Muclera

Sabır Cecu Semik Akan

Selçuk

Hamit Sneijder Melo(?)

Umut Burak​

Muslera
Sabri chedjou semih balta
Hamit melo selcuk olcan
Sneijder
Burak

Boyle oynatacak,cift forvet imkansiz.

ya diyorum ki .. keske biz yanilalim .. Prandelli harbi birsey yapmaya calisiyor ama bizim futbolcular anlamiyor .. ama yok adam cildirtiyor
Hep aynı şeyi düşünüyorum hatta keşke birşeyler yapsa takım biranda çok iyi oynasa da biz utansak istiyorum ama çok ümidim de yok açıkçası inşallah ben yanılırım

prandellli nasıl kaldı bu takımın başında inanılır gibi değil

Hep aynı şeyi düşünüyorum hatta keşke birşeyler yapsa takım biranda çok iyi oynasa da biz utansak istiyorum ama çok ümidim de yok açıkçası inşallah ben yanılırım

Ya abi zor birsey degil .. inan bana ... molekul atom parcalamak gibi birsey degil ..

Biraz analiz biraz , futbolcularimiza baski motivasyon neleri getirecektir ..

Müthiş taktiği sağolsun 4 değil sadece 3 yedik #teşekkürlercesare

Geri
Üst Alt