Prandelli’den Şampiyonluk Sözü

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
onVj0o.jpg

Cimbom’un İtalyan teknik direktörü yeni sezon öncesi hedeflerini AMK’ya anlattı.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

Cesare bizi şampiyon yapar, inanıyorum buna. Bu konuda acayip istekli, heyecanlı, aç bir teknik adam, görülüyor bu.

Bu sezon cok zor gececek. 2 Kulvarda mücadele edecez ve kadromuzun bizi 2 kulvarda tasıyacak kadar derin degil. Yani CL dönüsleri lig maclarında gene yorgun düsen Gs, Cl'den önceki lig maclarında ise kafa olarak tamamen CL'de olacak Gs.

Lig şampiyonlugu bence yedeklerimizden geciyor. CL öncesi ve sonrası maclarda kadroda revizyona gidilmeli ve yedek oyuncular sürekli iyi performans göstermeli.

Geldiği günden beri garip ama bu adama aşırı derecede güveniyorum. Ne oynattığını nasıl oynadığını bilmememe rağmen. Bu kadro aslında Riijkaard ın elinde olacaktı var ya...

Luce'nin gelmeme kararından sonra yıkılmıştım bütün umutlarım bitmişti ama bu adam gelince bu adamı tanıdıkça Luce'den daha fazla sevinçli daha fazla umutluyum. Umarım çok başarılı olursun hocam.

''Fenerbahce'de cok unlu isimler var Galatasaray'da pek o kadar yok '' kismi komik olmus . :)

Çok fazla söz veriyor. Kendine güven mi yoksa hava mı atıyor bilmiyorum ama yanlış yapıyor bu sözlerle.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt