Prandelli'den Şok Karar! Selçuk Kesik Yedi...

Böyle birşey mümkün mü?..2 senden beri sneijder,drogba gibi adamlar dahil herkesin kesilmesi ile ilgili haberler çıktı bu adamla ilgili çıkmadı.Forvet transfer edildiğinde bile tüm medya ağız birliği etmişcesine ''buraka yardımcı geldi'' diye haberler yapıyor.Bu adamın bu kadar desteklenmesinin arkasındaki gücü hakikaten merak ediyorum...

Anderlecht maçından öncede kesik yemişti basına göre.

Bu hafta da oynatırsa kendi ipini çekmiş olur zaten :red:

Selcuku cok elestiren biriyim ama haksizlik yapiliyor adama simdi. Birincisi ilk önce Burak denen futbol özürlüsü kesilmelidir. Bu yapilmazsa hic bir düzelme olmaz. Ikincisi Yektayi oynatacagina Selcugu oynat. Cunkü Yektada formayi haketmiyor ve kesinlikle Selcuktan daha kötü bir oyuncu. Colak, Gündogan gibi isimler olsaydi lafim olmazdi.
Bide Olcani forvet oynatmak neyin nesidir anlamis degilim. Oturtsana söyle kanatli bir sistemi be adam.

Kesinlikle katılıyorum.Halı sahada bile ne kadar iyi takım olursa ol ileride topu bilmeyen,yanındakine pas vermekten acizbir adam olursa ne baskı kurarsın ne de oynadığın oyundan zevk alırsın.Burak tam böyle bir adam.Takımdan kesildiği anda çoğu kişi için bayram olacak ve artık en azından top oynamayı bilen,yanındakine pas atma yeteneğine sahip 11 adamı izleyebileceğiz.

Yav nihayet girebildim foruma he kafayı yedim günlerdir selam beyler

Bu hafta da oynarsa bu sefer ıslıklardan kankisi Burak da nasibini alır.

Napak-%C4%B0nanak-m%C4%B1-Panpa.jpg

Her hafta birinin farklı pozisyondaki antrenman performansından memnun kalıyor. Geçen hafta da yasin in sağ bek performansından memnun kalmıştı :)

Şok haber değil doğru karar olur.

Büyük iş başarmiş. Diger Ofsayt Yilmaz'dan memnun herhalde. Bizim asil virüsümüz o.

''yaz kampından beri çalışkan oyunuyla dikkat çeken Furkan Özçal’ı da yakından izliyor''

daha nekadar devam edicek izlemeye acaba sans vermeye gerek yok zaten izle sen

Ilk önce buraki kesmesi gerekir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Prandelli'de o yürek yok. Kankileri ilk 11 sahaya sürer yine. İnşallah yanılırım tabii.

Geri
Üst Alt