Prandelli’nin Bileti Kesildi!

Yönetim Kurulu reddetmiş hikmet hocayıı...Adaylar daum saffet susiç filanmış...böyle bu yönetimden de bu beklenir zaten Allahım Size Akıl Fikir Versin akıl alır gibi değil ya.
Rahat ol daum kesinlikle olmaz bence.Herkes bişeyler atıyor ortaya zaten.Ali dürüst'e güvenirim hoca konusunda her zaman

burada sevinenler kına yakar artık adama 6-8 milyon € civarında tazminat ödeyecez..
Ne yapalim..tazminat ödememek icin sampiyonluk dan mi olalim?

GS in Kadrosu Sampiyon olmak icin yeterli..yeterki iyi bi T.D. gelsin verimi alsin bu Kadrodan.

Sampiyonluk+CL giris o 6-8 Mil €k kaybi yok eder. Üstüne cok kalir

ali dürüst bilir işi.gerets ya da ramos gibi biri gelir.

takıma hem displin hem de kazanma ruhu aşılayacak biri lazım
teknik taktik bilgisi olmasa da olur.

Hamza adli yalama geliyor galiba. Pdeli kalsa daha iyiydi.

hala 19-18 öndeyiz şampiyonlukta.fenerin o süs kupası elbet alınacakta ona kafa yorulacak zaman değil.bu sene şampiyon olursak arayı açmamız için bi şans olur.doğru yapılanma,yetenekli gençlerden ve sneijder-muslera gibi yıldzılardan oluşan bi kadroyla ard arda şampiyonluklar gelir.yeter ki hoca tercihi doğru yapılsın.

gerets ne durumda acaba kafaca bitmemişse gelebilir aslında. o istediğimiz atak futbolunu gerets oynatır

2 sene once Mourinho gelsin diyorduk real macindan sonra simdi hikmete kadar dustuk.

B3eLz99IEAAIjq7.jpg

her yerde ertuğrul sağlam'ın takımın başına geçeceği konuşuluyor

yalnız hikmet bu sefer de gelemzse artık sittin sene gelemez. şuan gelecek her t.direktör kriz sonrası gelen hükümet gibi baştacı yapılacak :D

Allahımmmmmmm goooooolllllll :) :) şu an sevinçten evi 3 kez turladım annemi 4 kez öptüm..

iyi bi hoca gelicek,o kesin.ertuğrul sağlam,gerets,ramos,laudrup ..bunlardan aşağısı olmaz.

Geri
Üst Alt