- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önce bi fikirlere saygı duy bak Ahmet Ulukırlı arkadaşım nasıl cevap vermiş teşekkür ediyorum kendisine..
doğru kardeşim. özür diliyorum. hata bende oldu. o açıklamaları bian için unuttum. o zaman S.Yalçın olsa iyi olur gibime geliyor.Tabi ki saygı duymak lazım da,tepkinin sebebi Fb'yi çalıştırmış olması değil,Fb başındayken yaptığı profesyonellik dışı açıklamalar.Özellikle de bizim kulübümüze karşı.
Ersun Yanal da Fb'yi çalıştırdı ama herkesin 1.tercihi oydu.
önce bi fikirlere saygı duy bak Ahmet Ulukırlı arkadaşım nasıl cevap vermiş teşekkür ediyorum kendisine..
teşekkürler renkdaş, saygı duyarım ayrıca haklısın ve ben bi anlık gaflet ile o ismi yazdım o yüzden özür diliyorum, herşey biryana o bizim hakkımızdaki açıklamaları...unutmuşum ama bir daha unutmam.Tamam renkdaş saygı duyarımda fenevin döve döve kovdugu. takımının en iyisini çıkarıp en kötüsünü oynatan bir futbol katili bizde olamaz. buda benim görüsüm
teşekkürler renkdaş, saygı duyarım ayrıca haklısın ve ben bi anlık gaflet ile o ismi yazdım o yüzden özür diliyorum, herşey biryana o bizim hakkımızdaki açıklamaları...unutmuşum ama bir daha unutmam.
inşallah kardeşim. M.Denizli kabul edermiki acaba ? bence etmeyebilir.Ne özürü yahu. Herkes burada görüşünü özgürce belirtir.inşallah hayırlısı olur kardeşim.
Haberleri nereden takip ediyorsunuz?Tuchel ya da Lucescu ustunde duruluyormus . Buyuk ihtimal Lucescu gozukuyor .
inşallah kardeşim. M.Denizli kabul edermiki acaba ? bence etmeyebilir.
Tamam renkdaş saygı duyarımda fenevin döve döve kovdugu. takımının en iyisini çıkarıp en kötüsünü oynatan bir futbol katili bizde olamaz. buda benim görüsüm
işte olay budur sneijder ve melo hariç diğer mevkileri form durumuna göre oynatacak herkesin saygsnı güvenini kazanmış futbolcuların trip yapamayacağı bir hoca ?Bu takıma kim gelirse gelsin
Hamit-Melo-Selçuk
Sneijder
Umut-Burak
hücum hattı baki. önceden söyleyeyim.