Prandelli’nin Bileti Kesildi!

m8VGEP.jpg

önce bi fikirlere saygı duy bak Ahmet Ulukırlı arkadaşım nasıl cevap vermiş teşekkür ediyorum kendisine..

Tabi ki saygı duymak lazım da,tepkinin sebebi Fb'yi çalıştırmış olması değil,Fb başındayken yaptığı profesyonellik dışı açıklamalar.Özellikle de bizim kulübümüze karşı.

Ersun Yanal da Fb'yi çalıştırdı ama herkesin 1.tercihi oydu.

Tabi ki saygı duymak lazım da,tepkinin sebebi Fb'yi çalıştırmış olması değil,Fb başındayken yaptığı profesyonellik dışı açıklamalar.Özellikle de bizim kulübümüze karşı.

Ersun Yanal da Fb'yi çalıştırdı ama herkesin 1.tercihi oydu.
doğru kardeşim. özür diliyorum. hata bende oldu. o açıklamaları bian için unuttum. o zaman S.Yalçın olsa iyi olur gibime geliyor.

2014-2015 FUTBOL SEZONUMUZUN İÇİNE ETTİLER EL BİRLİĞİ İLE
TEŞEKKÜRLEER!!!PRANDELLİ,APO,A.DÜRÜST VE DUYGUN DEDE!!!!!
ve başka kimlerin katkısı geçtiyse artık...

Tamam renkdaş saygı duyarımda fenevin döve döve kovdugu. takımının en iyisini çıkarıp en kötüsünü oynatan bir futbol katili bizde olamaz. buda benim görüsüm
teşekkürler renkdaş, saygı duyarım ayrıca haklısın ve ben bi anlık gaflet ile o ismi yazdım o yüzden özür diliyorum, herşey biryana o bizim hakkımızdaki açıklamaları...unutmuşum ama bir daha unutmam.

teşekkürler renkdaş, saygı duyarım ayrıca haklısın ve ben bi anlık gaflet ile o ismi yazdım o yüzden özür diliyorum, herşey biryana o bizim hakkımızdaki açıklamaları...unutmuşum ama bir daha unutmam.

Ne özürü yahu. Herkes burada görüşünü özgürce belirtir. ;) inşallah hayırlısı olur kardeşim.

Tuchel ya da Lucescu ustunde duruluyormus . Buyuk ihtimal Lucescu gozukuyor .

Bu takıma kim gelirse gelsin

Hamit-Melo-Selçuk
Sneijder
Umut-Burak

hücum hattı baki. önceden söyleyeyim.
işte olay budur sneijder ve melo hariç diğer mevkileri form durumuna göre oynatacak herkesin saygsnı güvenini kazanmış futbolcuların trip yapamayacağı bir hoca ?
düşünüyom kimse yok tamam budur diyeceğim..
başkan olsam okan buruk ve arif erdem yapardım ama..

ALIN SIZE DENIZLI

[h=2][/h]Anderlecht karşısında sergilediği performansı değerlendirirken (..)

"Selçuk İnan'a yazık, taraftarın bu tepkisine de. Her futbolcunun bir düşüş dönemi olabilir, bu kaçınılmaz. Selçuk da bu süreyi geçen yılın ikinci döneminden beri yaşıyor. Kalitesinden şüphen var mı? Yok. Katkısından şüphen var mı? Yok. Takım içi iletişiminden şüphen var mı? Yok. Ama sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Atlatacaktır. Ama bu atlatma dönemini oynayarak mı yoksa oynamayarak mı geçirmeli buna karar vermek lazım. Çünkü bu çok uzun süre alacak bir atlatma dönemi değil."

'Galatasaray karar vermeli yoksa...' - Hürriyet Futbol

Yav o konuşmalara falan takilmayin mesela Hamza da WS ye sarmisti sacma sapan ama elinde olsa taparak oynatir.

Geri
Üst Alt