Prandelli'nin Hayatında Bir İlk

Okan Gok

Aslan Üye
prandellinin-hayatinda-bir-ilk.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Bursaspor yöneticisinin kendisini çiçekle karşılaması karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ı yeşil-beyazlı ekip çiçeklerle karşıladı.

Galatasaray'ı konakladıkları otelde Federasyon Temsilcisi ve Bursaspor Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Ali Büyükkurt ziyaret etti. Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'ye hoşgeldiniz diyen Büyükkurt İtalyan teknik adama çiçek ve kestane şekeri takdim etti.

Cesare Prandelli yaptığı açıklamada, "Hayatımda ilk kez rakibimiz olan bir takımın yöneticisinden hoş geldiniz çiçeği aldım. Gerçekten çok naziksiniz. Yarın ki mücadelenin centilmence geçmesini diliyorum" dedi.

iyi adam ama selçuk burak lobisi yer bunu çok antreman yaptırıyor diye bi gazla kadro dışı bırakmalı şunları

Guzel seyler bunlar ;)

Cirkinlesme berat

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dostumuzu düşmanımızı bilelim bu açıdan gayet güzel bir karşılama yapmışlar.teknik direktörümüz de Bursasporu açıklamaları ıle onure etmiş.bencede çok güzel bir görüntü.prandelli gerçekten iyi bir insan.klubumuze yakışıyor.

Şikecilerin forumlarında kim bilir nasıl yer bulmuştur bu olay.

bursa adamdır adam. biz kendi derdimizden adamları dikkate alamıyoruz ama adamlar geçen 2 sene tüpçüden çok çekti. ne de olsa seçimini boykot eden tek klüp. bursalı adamın dibidir

Geri
Üst Alt