Üye Görüşü Prandelli'nin Kaderini Belirleyecek 2 Kritik Maç

Attila Arslan

10 Numara!
Prandelli kalmak istiyorsa Kasimpasa ve Dortmund maclarini mutlaka almalidir. Beraberlik vemaglubiyet kabul etmiyorum.

Keza Dortmund'un suan ligde ki durumu cok kotu ve bu hafta sonu Bayern ile cok zorlu bir mucadeleye cikacak. Muhtemelen farkli bir maglubiyet alip moral bozuklugu yasayacaklar.

Buna ek olarak CL'de 9 puan toplamanin rahatligini yasayacaklar ve muhtemelen kadroda rotasyon yapacaklar.

Kim ne derse desin, adam gibi bir TD ile CL'de 3'de 3 yapabiliriz. Arsenal'i evimizde ve Anderlecht'i deplasmanda yenecek oyuncu kalitesi kesinlikle var bu takimda.

Onemli olan malzemeyi dogru kullanmak.

Alayım ediyorsun kardeş?
3'te 3 yapalım sana forma alacağım.

İstemediğimden değil imkansız olduğu için diyorum.
Prandelli 3'te 3 yapsın biblo olayına girmiyorum (biz fenerli değiliz) ama sana bir sneijder forması alırım.

BlueTapa

Hic bir TD ile 3 te 3 yapamazsin. Sanchez,reus,ozil,hummels,kagawa,ilkay...vs.. Dunya yildizlari bu oyuncular.

Başımızda adam gibi teknik direktör olsaydı 3'te 3 yapma ihtimalimiz çok da az olmazdı. Dortmund küme düşecek neredeyse, Arsenal'i ise Beşiktaş bile zorladı. Bu hayal değil ama Prandelli ile bu ihtimal %1, önce Kasımpaşa'yı yensin.

Rakiplerden çok bizim ne yapacağımız önemli, Kasımpaşa daha dün Tuzla'dan 3 yedi, Dortmund'un hali ortada...Ama biz o kadar kötüyüz ki...

3'te 3 yapsak ne olacak. Arsenal, Anderlecht'i evinde yenip yine sahasında Dortmund'dan 1 puan alsa 10 puan yapar. Biz de 10 yaparız ama daha babalar gibi 4-1'den kaynaklanan ikili averaj farkı duruyor :)

Allah aşkına kim inanıyor bizim takımın şu an 3/3 yapabileceğine? Aşırı hayalcilik ve başka dünyada yaşamanın sonucu olarak böyle bir düşünce açıklanabilir.

Takımın, kulübün durumu ortada. Bu öyle bir iki maç ile değişecek birşey değil.

Çok radikal kararlar almalıyız yoksa bu sezon da heba olacak.

Bu grupta 3.olmamız bile muamma. Şu düştüğümüz hallere bakın.

I am the one who knocks!

Çok zor hayalden de öte 3/3 yapmak.Ancak 3.olursak da bir ihtimal yanlışlıkla anderlecht 1 puan alırsa sonuncu oluruz.Gerçi yüksek ihtimal belçikada bizi yenecekler.4 puanla 3. olarak ayrılır bence

2 macıda kaybetsek yollamazlar. Kulüpte para yok. Nasıl verecez tazminatı ??

Kulüpte para olsa Belediye macından sonra direk kovmustuk.

BvB macindan galibiyetle dönmesini bekleyemem cünkü bu nerdeyse imkansiz. Cok ciddi bir kalite farki var. Haksizlik olur.
Averaj takimi gibi oynamayalim, rezil duruma düsmeyelim ve belkide 1 beraberlik koparmaya bakalim.

Kasimpasa macini mutlaka ama mutlaka almalidir. Alamazsak postalanmali.

Prandellinin kaderini basiretsiz yönetimlerimiz uzattı bu kadar. Bu adamda bir gram antrenörlük yok. Ben hala nasıl İtalyaya final oynatmış onu çözme peşindeyim.

kaderine tükürdüğüm

Allah'tan dortmundda lewandowski falan yok aksi halde çıkacak sonucu tahayyül bile edemiyorum:38573:

Büyük çoğunluk hala tehlikenin farkında değil...Kulüp, Aysal-Terim-Mancini-Prandelli-Basın-Taraftar elbirliğiyle bağıra çağıra uçurumun kenarına getirilmiş durumda; ben geçen sezon başlamadan önce de gidişatın kötü olduğunu burada ifade ettiğim zaman alaysı tepkilere maruz kalmıştım, bu yıl durum çok daha vahim, hem kadro yapılanması çoktan iflas etmiş, hem de bütçe anlamında son kurşunlarda karavanaya atılmış halde...

Evet Prandelli kötü bir TD lük performansı sergilemekte ve kan değişikliği kaçınılmaz görünüyor...Ancak bu hamleyle sezonun mutlaka kurtarılacağı beklentisinde olmak, mevcut şartlar içerisinde, gelecek TD e haksızlık ve olası başarının önündeki en büyük engel olacaktır...Gerçekçi bir durum tespiti doğrultusunda kısa ve orta vade için en doğru planlamanın yapılması (Ülkemizde hele spor alanında ve hele de bu 8 aylığına gelmiş yönetimle uzun vadeli planlamadan söz edilemez) ve tavizsiz olarak uygulanması hayati önem taşıyor...Bu minval üzerine çalışmalar kararlılıkla sürdürülüp, sezonu olabildiğince iyi şekilde tamamlamaya gayret edilirken, kısa vadeli hamleler beklenen sonuçları verirse de hedefler sonuna kadar kovalanır elbette...

Bu dediklerim, 'Felaket tellallığı' olarak değerlendirilmesin, aksine özellikle Galatasaray sözkonusu olduğunda olaylara iyimser tarafından bakmak taraftarlık duygusunun özünde vardır...Ancak işler mükemmel gidiyor gibi yansıtıldığı dönemler de dahil olmak üzere uzun süredir yapılan ihmal ve hataları görüyor ve endişelerimi kendimce ifade ediyorum ve ne yazık ki öngörülerimde şu ana kadar yanılmadım...Kulübün bu çok kritik bir dönemeci en iyi şekilde atlatması dileğiyle...

Geri
Üst Alt