Prandelli'nin Kovulması, Selçuk Ve Burak'ın Kadro Dışı Kalması İçin Kulübe Faks!

Adaletin olmadığı yerde anarşi haktır..!
Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın uzun süredir kötü, etkisiz ve faydasız oynamalarına rağmen sürekli 11 başlaması kadroda rekabeti ve dolayısıyla "başarı" yı engelleyen en büyük etkendir.Performanslarının yetersiz oldukları gün gibi ortadayken ısrarla oynatılmaları takıma ciddi zarar vermekte daha önemlisi taraftarda sinir ve kızgınlığa neden olmaktadır.Dünyanın hiçbir takımında eşi görülmeyen bu ısrarın sürmesi halinde tepkimizi artırarak ve daha somut şekilde vereceğimizi taahhüt eder, adalet için, başarı ve huzur için, G.SARAY için yedek kalsın burak yılmaz ve selçuk inan diyorum.
Büyük ve bağımsız G.SARAY taraftarı

Son düzenleme:
Yakında Burak ve Selçuk bırakacak kadro dışı Prandelli'yi.Basiretsiz,cesaretsiz herif.

Elimiz kolumuz bağlı oturmaktan daha boş iş olamaz bence güzel bir metin hazırlanırsa hemen gönderelim.Bu rezilliğe daha fazla katlanamayacam.

Boş iş derken bence bunlar taraftarı pek dinlemez bu tür kritik kararlarda.
Ali dürüst bu konularda çok soğuk kanlı ve tercübeli. Taraftarın tepkisi onda hiç bur etki yapmıyor demek istiyorum.

Boş iş filan değil. Sonuçta sosyal medyada en önemli Galatasaray sitesi olduğumuzu düşünüyorum sesimizi duyurmalıyız. Buraya boş mesaj kasmak yerine boş faks gönder daha etkili olur.

Oda boş iş olur buda. Kendi fikrimi yazmak ile özgürüm şerafettin. Aysal gibi sozial medya veya taraftarı dinleyen kişiler yok şu an. Boş iş yani

Oda boş iş olur buda. Kendi fikrimi yazmak ile özgürüm şerafettin. Aysal gibi sozial medya veya taraftarı dinleyen kişiler yok şu an. Boş iş yani
Faks göndermenin boş iş olduğunu düşünenler çoğunlukla İstanbul'da yaşayıpta şike sürecinde sessiz kalanlar ile aynı. Sözde Galatasaray taraftarları yani.

Faks göndermenin boş iş olduğunu düşünenler çoğunlukla İstanbul'da yaşayıpta şike sürecinde sessiz kalanlar ile aynı. Sözde Galatasaray taraftarları yani.

Iyi ki ben bu profile uymuyorum. Ben halen dax yoluyorum haftada 1 kere şike konusunda, ya sen?
O iş başka bu başka. Dükanda ali dürüst var olduğunu bildiğim için boş iş dediğimi anlayamadın halen. O adam takmaz bizi. Kendi doğruluklarından ilerleyen birisi olmuşdur .
Bu adamın değişeceğini mi zanediyorsun 1-2 fax ile?

Iyi ki ben bu profile uymuyorum. Ben halen dax yoluyorum haftada 1 kere şike konusunda, ya sen?
O iş başka bu başka. Dükanda ali dürüst var olduğunu bildiğim için boş iş dediğimi anlayamadın halen. O adam takmaz bizi. Kendi doğruluklarından ilerleyen birisi olmuşdur .
Bu adamın değişeceğini mi zanediyorsun 1-2 fax ile?
Ilk mesajda 5-6 tane faks numarası var bunların hepsinin başında Ali Dürüst mü var yani. Faks yollamayalımda spam kutusuna gidecek olan e-mail mi yollayalım? Sesimizi duyurmak için başka bir önerin varsa eyvallah bilelim.

Ilk mesajda 5-6 tane faks numarası var bunların hepsinin başında Ali Dürüst mü var yani. Faks yollamayalımda spam kutusuna gidecek olan e-mail mi yollayalım? Sesimizi duyurmak için başka bir önerin varsa eyvallah bilelim.

Futbolun başında sorumlu ve patron ali dürüst var resmen. Kulübün diğer taraflarına sesini duyursan ne işe yarar ki zaten taraftarın memnun olmadığını biliyorlardır .
Bunu bilmeyen başka gezegende yaşaması gerekir herhalde. Ama rahlayacaksınız yolayın. Kendiniz için yolayın. Görevimi yaptım taraftar olarak his, duygusu önemlidir.

Futbolun başında sorumlu ve patron ali dürüst var resmen. Kulübün diğer taraflarına sesini duyursan ne işe yarar ki zaten taraftarın memnun olmadığını biliyorlardır .
Bunu bilmeyen başka gezegende yaşaması gerekir herhalde. Ama rahlayacaksınız yolayın. Kendiniz için yolayın. Görevimi yaptım taraftar olarak his, duygusu önemlidir.
Zaten onun için yapıyoruz.

başakşehir maçı sahtekar selçuğun foyasının ortaya çıktığı maç oldu. burda 1 senedir bağıran forumdaşlar vardı ben bu sene başından beri ikna olmuştum ama medya herşeye rağmen görmemeye devam etti belliki menfaatleri var. hocada göremedi. prandellinin bu konuda zeki olmadığı belli. ama başakspor maçından sonra artık medyada kollayamadı bu sahtekarları

başakşehir maçı sahtekar selçuğun foyasının ortaya çıktığı maç oldu. burda 1 senedir bağıran forumdaşlar vardı ben bu sene başından beri ikna olmuştum ama medya herşeye rağmen görmemeye devam etti belliki menfaatleri var. hocada göremedi. prandellinin bu konuda zeki olmadığı belli. ama başakspor maçından sonra artık medyada kollayamadı bu sahtekarları
Futboldan o kadar anladıkları için daha anca algılayabildiler.

Sen bu işleri iyilibilirsin 4-5 satırlık yazsan yeter.

Saygıdeğer Galatasaray Yönetim Kurulu ve Sayın Başkanım

Aylardır kötü gidişatın saha içinde başlıca nedenlerinden biri Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın son derece kötü performansları ve buna rağmen sürekli ilk 11'de oynamalarıdır. Buna izin veren TD Cesare Prandelli derhal görevinden alınmalı yerine ligimizi tanıyan, ekibe ruh kalabilecek, taktiksel anlamda takıma seviye alabilecek bir TD göreve getirilmeli. Uzun zamandır Galatasaray'ı saha içinde bu kadar çaresiz bir şekilde görmediğimizi belirtmek isterim. Prandelli hatalarından ders çıkarmayarak sürekli aynı hataları tekrarlıyor (rakibin etkili kanat oyuncuları olmasına rağmen buna önlem almamak ile beraber defansif yönü zayıf olan iki bek ile rakibi savunmaya kalkışıyor). Ne Umut Bulut, ne Burak Yılmaz ne de Goran Pandev bu takımın forveti olabilir. Galatasarayımız derhal etkili bir forvet oyuncusu ile sözleşme imzalamalıdır.

Burdan devam edin veya hafif değişiklikler yapın ve ilk mesaja ekleyelim.
Arif Ulu

Tokatlama değil de bunların arabalarını yakacaksın. 500.000 TL'lik arabaları, bunların Allah'ı para. Nasıl koyar acısı. Bunların anladığı dil bu

Agir sacmaliyonuz bazen

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asil sorun Burak ve Selcuk degil bence. Asil sorun oyun mantalitesi. Rakibi bogan ve ileride basan bir takimda Selcuk ve özellikle Burak bu kadar göze batmazlar. Burak tamam kötü ama Burak'a gol pozisyonu hazirlayacak hic adam da yok ortada. Bu sezon hicbir macta adam gibi bir gol pozisyonuna giremedik. Tamamiyla hocanin ve oyun anlayisinin ürünüdür bu. Oyunculari da yanlis kullanmasi cabasi. Prandelli kötü ve beceriksiz bir TD. Eger iyi bir TD olsaydi 1-2 macta oyuncularin güclü ve zayif yönlerini cözer, ona göre bir kadro yapardi.

Ayrica cok belli ki, Prandelli gecen sezonun kasetlerini izlememis. Eger izlemis olsaydi, Mancini de ayni denemeleri yapip, basarisiz oldugunu görmüs olurdu. Bu takimin en iyi oynadigi sistem 4-5-1 veya 4-4-2 olur. Ayrica bu takimin ofansif oynamasi ve ileride pres yapmasi lazim. Defans ve topsuz oyunu bu oyuncularla oynayamazsin.

Geri
Üst Alt