- 23 Kasım 2008
- 8.238
- 416
- 1.848
Boş iş bence ama belki işe yaraya bilir.
Elimiz kolumuz bağlı oturmaktan daha boş iş olamaz bence güzel bir metin hazırlanırsa hemen gönderelim.Bu rezilliğe daha fazla katlanamayacam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş iş bence ama belki işe yaraya bilir.
Elimiz kolumuz bağlı oturmaktan daha boş iş olamaz bence güzel bir metin hazırlanırsa hemen gönderelim.Bu rezilliğe daha fazla katlanamayacam.
Boş iş filan değil. Sonuçta sosyal medyada en önemli Galatasaray sitesi olduğumuzu düşünüyorum sesimizi duyurmalıyız. Buraya boş mesaj kasmak yerine boş faks gönder daha etkili olur.Boş iş bence ama belki işe yaraya bilir.
Boş iş filan değil. Sonuçta sosyal medyada en önemli Galatasaray sitesi olduğumuzu düşünüyorum sesimizi duyurmalıyız. Buraya boş mesaj kasmak yerine boş faks gönder daha etkili olur.
Faks göndermenin boş iş olduğunu düşünenler çoğunlukla İstanbul'da yaşayıpta şike sürecinde sessiz kalanlar ile aynı. Sözde Galatasaray taraftarları yani.Oda boş iş olur buda. Kendi fikrimi yazmak ile özgürüm şerafettin. Aysal gibi sozial medya veya taraftarı dinleyen kişiler yok şu an. Boş iş yani
Faks göndermenin boş iş olduğunu düşünenler çoğunlukla İstanbul'da yaşayıpta şike sürecinde sessiz kalanlar ile aynı. Sözde Galatasaray taraftarları yani.
Ilk mesajda 5-6 tane faks numarası var bunların hepsinin başında Ali Dürüst mü var yani. Faks yollamayalımda spam kutusuna gidecek olan e-mail mi yollayalım? Sesimizi duyurmak için başka bir önerin varsa eyvallah bilelim.Iyi ki ben bu profile uymuyorum. Ben halen dax yoluyorum haftada 1 kere şike konusunda, ya sen?
O iş başka bu başka. Dükanda ali dürüst var olduğunu bildiğim için boş iş dediğimi anlayamadın halen. O adam takmaz bizi. Kendi doğruluklarından ilerleyen birisi olmuşdur .
Bu adamın değişeceğini mi zanediyorsun 1-2 fax ile?
Ilk mesajda 5-6 tane faks numarası var bunların hepsinin başında Ali Dürüst mü var yani. Faks yollamayalımda spam kutusuna gidecek olan e-mail mi yollayalım? Sesimizi duyurmak için başka bir önerin varsa eyvallah bilelim.
Rüştü gibi bunları da tokatlasalar belki adam olurlar
Zaten onun için yapıyoruz.Futbolun başında sorumlu ve patron ali dürüst var resmen. Kulübün diğer taraflarına sesini duyursan ne işe yarar ki zaten taraftarın memnun olmadığını biliyorlardır .
Bunu bilmeyen başka gezegende yaşaması gerekir herhalde. Ama rahlayacaksınız yolayın. Kendiniz için yolayın. Görevimi yaptım taraftar olarak his, duygusu önemlidir.
Futboldan o kadar anladıkları için daha anca algılayabildiler.başakşehir maçı sahtekar selçuğun foyasının ortaya çıktığı maç oldu. burda 1 senedir bağıran forumdaşlar vardı ben bu sene başından beri ikna olmuştum ama medya herşeye rağmen görmemeye devam etti belliki menfaatleri var. hocada göremedi. prandellinin bu konuda zeki olmadığı belli. ama başakspor maçından sonra artık medyada kollayamadı bu sahtekarları
Arif UluSen bu işleri iyilibilirsin 4-5 satırlık yazsan yeter.
Saygıdeğer Galatasaray Yönetim Kurulu ve Sayın Başkanım
Aylardır kötü gidişatın saha içinde başlıca nedenlerinden biri Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın son derece kötü performansları ve buna rağmen sürekli ilk 11'de oynamalarıdır. Buna izin veren TD Cesare Prandelli derhal görevinden alınmalı yerine ligimizi tanıyan, ekibe ruh kalabilecek, taktiksel anlamda takıma seviye alabilecek bir TD göreve getirilmeli. Uzun zamandır Galatasaray'ı saha içinde bu kadar çaresiz bir şekilde görmediğimizi belirtmek isterim. Prandelli hatalarından ders çıkarmayarak sürekli aynı hataları tekrarlıyor (rakibin etkili kanat oyuncuları olmasına rağmen buna önlem almamak ile beraber defansif yönü zayıf olan iki bek ile rakibi savunmaya kalkışıyor). Ne Umut Bulut, ne Burak Yılmaz ne de Goran Pandev bu takımın forveti olabilir. Galatasarayımız derhal etkili bir forvet oyuncusu ile sözleşme imzalamalıdır.
Burdan devam edin veya hafif değişiklikler yapın ve ilk mesaja ekleyelim.