Prandelli'nin Önceliği Stoper!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
cesare-prandelli-sampiyon-olacagiz-6281031_o.jpg

Galatasaray'ın sezon öncesi lige hazır olup olmadığı tartışmaları Belçika'da oynadığı son hazırlık maçının ardından yeniden alevlendi.

Detaylar GSC Portal'da...

Ağa ne stoperi ya gelecek stoper Chedjoudan çok mu fazla katkı verecek sanıyorsun... Hem ligde öyle böyle bu defans iş görür bizim takım forvet diye basbas bağırıyor..

Biz burada atıp tutuyoruz ama Prandelli koskoca hoca sonuçta, forvet transferini çok önemsemediğine göre vardır bir bildiği herhalde. Umarım yanılmaz.

Artık ne yazıcam bilmiyorum. Hoca'ya güvenip stoper alınmasını bekleyeceğiz. Demek ki biz yanlış görüyoruz takım her maçta 50 tane pozisyona giriyor 4-5 gol atıyoruz ama defansta aksıyoruz. Stoper şart!

Oncelik sampiyonluk iste golcu lazim. Bunu goremeyecek bir hoca olduguna inanmak istemiyorum C. Bey'in.

$

Görende her maç 5 gol yiyoruz zanneder. Bu kadro ile zaten CL'de çeyrek final büyük başarı.

Ozaman Balanta veya Doria dan birisi alinsin madem stoper alinmali..

görünen köy kılavuz istemez.

ünal aysalın kararları koskoca takımı ne hale getirdi.

Rezillik ya. ne stoper kardeşim stoper mtoper istemiyoruz biz. bu takım gol atamıyor, sorunumuz belli. golcümüz yok bizim. adam gibi santraformumuz yok yapmayın gözünüzü seveyim, çıldırtmayın adamı. mahvetmeyin senemizi.

görünen köy kılavuz istemez.

ünal aysalın kararları koskoca takımı ne hale getirdi.

Dikkat ediyorum da Ünal Aysal düşmanlığı sende hat safhada, nasıl bir projen var yada nasıl bir isteğin var da beğenmiyorsun başkanı, mesela şu anki durumumuz ne olmalıydı hem mali hemde başarı olarak?

Görende her maç 5 gol yiyoruz zanneder. Bu kadro ile zaten CL'de çeyrek final büyük başarı.

Çeyrek final kalmadı abicim artık. Şu anda gruptan çıkmak bizim için çeyrek finalle eşdeğer bir başarı. Adamlar bitirdiler ülke futbolunu gurur duysunlar.

Koca Prandelli'den iyi bilecek halimiz yok tabi ama forvet çok daha önce gerekiyor. Madem illa bir defans alıyoruz zorlayalım şartları alalım Song'u (kiralık satılık her neyse) hem orta sahamızda sağlam bir alternatifimiz de olur. Oyuncu da gelmeyi kabul eder bence zor bir transfer olmaz diye düşünüyorum.

Prandelli'nin takımı ve ligi tanımadıgı kesin. Takımın gecen sezonki analizini hic yapmamıs. Burak'a trnsfermarketten bakmıs, istatistiklerini görünce as santraforum Burak olur demis, böyle istatisklere sahip bir golcüm varken neden santrafor alayım mantıgı yani.

Prandelli ilede basarı gelmeyecek gibi gözüküyor.

Haber doğruysa Prandelli de Mancini'nin hatasına düşüyor demektir. Ligi tanımamakla alakalı olabilir. Geçen sene boyunca da benzer sebepten Mancini'yi eleştirip durdum. Sorunumuz gol atmak. Bizim ilerdeki etkinliğimizi artıracak(Santrafor, kanat fovet) tarzı 1-2 adam almamız lazım. As ya da yedek farketmez. Mevlüt ve Campbell'ı beraber almalıyız mesela.

Atıyorum Campbell-Sneijder-Olcan-Burak 11 oynarken kenarda Bruma-Mevlüt gibi silahlarımız olmalı.

Savunmamız ligin 3 sezondur en az gol yiyen savunması. Tamam stoper de alalım da öncelikli olmasın.

sende bu seneyi tamamlayamazsın bu gidişle ne stoperi ya umarım dogru değildir

Ersan-Franco ikilisi Semih-Chedjou ikilisi kadar iyi değiller ama Demba ba'nın ileride topu tutabilmesi sayesinde takım çok iyi oynadı. Kuşların geçen sezon Egemen-Bekir-Alves gibi sürekli hata yapan, defansın arkasına adam kaçıran stoperleri olmasına rağmen Show-Emenike-Webo gibi yıpratıcı forvet hatları ile kuşların ligi nasıl rahatlıkla domine ettikleri ortada. Gol yemeyelim de nasılsa atarız mantığı ile halen bu takıma stoper takviyesi yapmayı düşünmenin mantığını hiç anlayabilmiş değilim. Şu çok açık bizim forvetlerimiz en yakın 3 rakibimizin forvetleri kadar iyi değiller bu çok açık. Ben rakiplerimizin forvetlerini kıskanarak izlerken Burak'ın saçma sapan oyunu ile işkence çekmek istemiyorum.

Neden 0-0 a 3 puan mı veriyorlar? Nedir bu stoper tutkusu.

1992 de takım forvet diye ağlarken Feldkamp stoper diye tutturmuştu. Sonra Stump transfer edildi, sonrasında olanları biliyorsunuz...

Aynısını umuyorum.

1992 de takım forvet diye ağlarken Feldkamp stoper diye tutturmuştu. Sonra Stump transfer edildi, sonrasında olanları biliyorsunuz...

Aynısını umuyorum.

Abi son 2 sene de Terim ve Mancini açıkça gol sorunumuz varken hücumcu kanat ve santraforlar yerine önceliği savunmaya ve stopere verdiler. Sonucunda da biz sürekli aşağıya doğru gittik. umarım senin verdiğin örnek gerçekleşir.

Geri
Üst Alt