Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Ya beyler forvet forvet diyorsunuzda bizimde stoper berbat Chedjouya guveniyorsaniz isiniz yaş.DK da kotu performanssergiledi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu beyler siz Brüksel maçını izlemediniz mi ? İzlediniz.
Topu bir türlü ileri aktaramadık,neden ? 2 stoper Semih-Şecu pas atmaktan aciz olduğu için oyun kurma görevi Selçuk-Melo'ya düştü.
Rakip de akıllı,beceriksiz stoperlerimize hiç baskı yapmadı,tüm baskıyı Selçuk-Melo'ya yaptılar,sonucunda top bir türlü ileriye gönderilemedi.
Tamam golcü de lazım ama top hücum hattına hiç taşınmazsa nasıl gol atacağız.Selçuk-Melo ikilisine oyun kurmada yardım edecek stoper şart oğlu şart.Geçen sene ilk devre de yaşadık,ne zaman Balta stopere geçti rahatladık.Ama Prandelli Hakan'ı as stoper olarak düşünmediğine göre var bir bildiği...
Bu maçı izleyip akıllı olan her teknik direktör anadolu deplasmanlarında bize ciddi sorun yaşatır.Stoper şart...Savunmayla alakası yok,geriden oyun kurmakla ilgili ama her zaman olduğu gibi yalnızca 2-3 kişi bunun farkında...
fikirlerimiz zıt boş yere yazıp konuyu uzatmayacağım ki zaten defalarca düşüncelerimi söyledim.
O yuzdende Balanta ilk tercih, adamda playmaker gibi teknik var.
Fikirlerimiz çarpışmalı ki doğruları bulalım, sen Fatih Terim'i çok seven birisisin anladığım kadarıyla, ama unutma kişiler geçicidir, aslolan armadır.
Önce Galatasaray'ın kendisi gelir, ismi gelir, ondan sonra onu temsil eden kişi gelir bu da Başkandır. Başkan = kulüp, teknik direktörü parayla tutarsın ama başkan seçilmiş kişidir.
onlarca defa yazdığım için tek tek yazmaktan bıktım. ama geçen mesajımdan bir alıntı yapayım da benim amacımın ne olduğunu anlayasın.
buyur;
valla öncelikle hakaret edildi diye dert yandığım olmuş mudur? hatırlamıyorum doğrusu. şikayet butonuna hakaret dahi olsa bile tıkladığım pek nadir olmuştur. en son ne zaman tıkladığı mı da hatırlamıyorum. bunların dışında terim konusuna gelince terim konusu dışında olayı tabana indirirsek açık ara farklı düşündüğümüz kesin. benim görüşüme göre Galatasaray ismini efsaneler yaratmış ve yüceltmiştir. En başta Ali Samiyen Metin Oktay Fatih Terim diye sıralanır bu liste. Galatasaray'ın, Ali Samiyen'i Metin Oktay'ı, Fatih Terim'i yarattığı yoktur yani.
Galatasaray ismi varsa bu isimler sayesinde var ve biz taraftar olarak bu efsaneleri ömürlerinin sonuna dek kıymetini bilmekle, öldükten sonra da kattığı değerleri nesilden nesle taşımakla yükümlüyüz. seni bilmem ama ben yaşayan en büyük Galatasaray efsanesini anlatmaya devam edeceğim..
Galatasaray ile ilgili tek isteğim Ali Dürüst önderliğinde başta Florya'da olmak üzere Arena'da, Abdi İpekçi'de tüm Galatasaray adının var olduğu her yerde camianın sadece Galatasaraylılar tarafından yönetilmesidir ve Fatih Terim bu Galatasaraylılık anlayışının temel taşıdır. Yani çabamın adı Fatih Terim ve dolayısıyla Galatasaray'dır sevgili kardeşim..
GSC Portal - Semih’e Dev Talip! | Sayfa 2 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Bu takım geçen sene her hafta defans hattını değiştirerek oynadı Mancini sayesinde,ona ragmen en az gol yiyen takımdık yanlış hatırlamıyorsam bırakın bu stoper aşkını,hücuma adam almak lazım
Prandelli nasıl bir sistem ile oynatıyor ? Kısa ve hızlı paslarla hücuma çıkmak.
Bu sistemde pivot forvete gerek yok,kanat forvet özellikleri olan biri lazım.
Yukarıda yazdım stoper istemesinin sebebi savunma değil,geriden oyun kurma sorunu.Akıllı olan her takım bize karşı Brüksel'in oynadığı gibi oynar,kabız oluruz.
Stoper transferi hayati öneme sahip...
Sen yinede kişilere takılma armaya değer ver, Metin Oktay fbde oynasa fbli mi olacaktın, kişiler kulüpleri değil kulüpler kişileri yaratır ve kullanır.
Takım tutarsın kişileri tutmazsın fbliye Fatih Terim çok iyi biri desen bana ne der, sana Lefter efsane birisiydi hadi gel feneri tut deseler Galatasaray'ı bırakıp dönermisin.
Forvet transferi demedim,kanat lazım brumaya güvenip sezona başlanmaz amrabatta gidecek,elde adam yok,fener gecen sene yeri geldi bekir egemen ile oynadı,ama hucüm hattı ile domine etti ligi,stoperin oyun kurması önemli ama sınır var chedjouyu yollama imkanın yok,önce kanat alsınlar chedjouyu yollayabilirsek stoper transferi de iyi olur
Dikkat ediyorum da Ünal Aysal düşmanlığı sende hat safhada, nasıl bir projen var yada nasıl bir isteğin var da beğenmiyorsun başkanı, mesela şu anki durumumuz ne olmalıydı hem mali hemde başarı olarak?