Prandelli'nin Sağ Bek Planı!

Yunus Tanır

Sarı Üye
Prandelli, defansın sağında A2 Takımı’nın kaptanlığını yapan genç sağ bek Can Özgür’ü düşünüyor.

Galatasarayımızda transfer çalışmaları sürüyor... Cimbom, son dönemde sağ bek transferine ağırlık vermişti. Önce Eskişehir’den Tarık Çamdal istendi ama olmadı, sonrasında Bursalı Şener Özbayraklı’nın transferi gerçekleşmedi.

Cesare Prandelli ise yönetime “Sağ bek için Veysel iyi durumda. Hamit’i de orada kullanabilirim” dedi. Zaten Hamit’i hazırlık maçlarında bu bölgede deneyen İtalyan hoca ayrıca geçen sezon A2 Takımı’nın kaptanlığını yapan genç sağ bek Can Özgür’ün bir alternatif olup olamayacağına bakıyor.

Tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı yöneticilere sağ bekten önce forvet ve stoper takviyesi yapılması yönünde talepte bulundu.

Ben olsam DeAndre Yedlin'i alırdım . Müthiş bir potansiyel . Bruma gibi sağdan sağdan yardırır . Savunması da iyi hırslı bir oyuncu . Çok para edeceğini de zannetmiyorum 3-4 m euro ancadır . 5+3 için gayet iyi bir transfer olur .

Veysel, Hamit, Can Özgür gerekirse Semih'te sağ bek oynayabiliyor daha ne transferi?Forvet lazım bu takıma.

Veysel idare eder.. sağ beke gerek yok

şu an için en acil , yabancı kaliteli bir santrafor ve yerli stoper

Hocamız gerekli teşhişi koymuş tedavi yapacak.İnşallah tedavi sonuç verir...

Hamit yapamaz. Para yoksa SS55 var mis gibi.

Ben olsam DeAndre Yedlin'i alırdım . Müthiş bir potansiyel . Bruma gibi sağdan sağdan yardırır . Savunması da iyi hırslı bir oyuncu . Çok para edeceğini de zannetmiyorum 3-4 m euro ancadır . 5+3 için gayet iyi bir transfer olur .

oynayamaz ybc sınırı var. çürür gider. O yüzden alt yapıya bakmak daha karlı olur

Muslera - Melo - Sneijder - Telles - Bruma - Yedlin - Doria - Soriano kötü mü olurdu :(

Ligde iç sahada ilk 11'deki yabancılar : Melo - Sneijder - Bruma - Yedlin - Soriano

Ligde dış sahada ilk 11'deki yabancılar :Muslera - Melo - Sneijder - Doria - Soriano

sağ bekten ziyade 1 hatta 2 forvete ihtiyacımız var bence.sağ beke ille bir futbolcu monte ederiz kaç sene sol beksiz oynadık.fama forvetsiz takım olmaz.

yanlış hatırlıyorsam lütfen düzeltin yekta kasımpaşada oynarken sağ bek oynadı diye hatırlıyorum bizdede sağ beke alternatif olamazmı?

saol renktaş 5 milyon € tarıga verceğime yektayı orda oynatırım gerekirse daha iyi.

5 milyon tarığa zaten vermem o ayrı :)

zamanında tarık ve veysel transferi döneminde veysel'in gelmesine daha çok sevinmiştim açıkçası... ikisi de aynı durumdaydı ikiside kadro dışı kalmıştı... veysel sabretti ve inat etti ve geldi... tarık vazgeçip sözleşme imzaladı... kaldı ki tarık veysel'den daha iyi değil... tabi bu benim fikrim...

Geri
Üst Alt