- 26 Eylül 2012
- 122.160
- 72.812
- 5.068
Hamit yapamaz. Para yoksa SS55 var mis gibi.
Başlarım senin Sabrine. Ulan ilk kötü oynadığı maçta hemen ilk olarak sen yuhalarsın, çöp, leş dersin.
I am the one who knocks!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamit yapamaz. Para yoksa SS55 var mis gibi.
hamiti maymun ederler ne sağ beki
Başlarım senin Sabrine. Ulan ilk kötü oynadığı maçta hemen ilk olarak sen yuhalarsın, çöp, leş dersin.
I am the one who knocks!
Bazı maçlarda Muslera'yı yedeğe mi çekmeyi planlıyor diye düşünmüyor değilim.
Bu sene iyi top oynayıp kalemizde pek fazla pozisyon vermessek Muslera yerine Sinan oynasın
Keşke bunun garantisini verebilecek bir şey olsa.![]()
Altyapı ne işe yarıyor işte çıksın artık biri kadroya girsin. Elalemin 1 milyon etmeyen adamlarına 5-6 vermektense kendi çocuklarımız çıksın oynasın. Elbet pişerler öğrenirler eksikleride varsa
PARA YOKSA DEDİM
Hamit'ten iyidir...
Lig maclarında yazacaktım derbilerde muslera gecer kaleye cacık maclarda sinan oynar
Haklısın bu konuda hersene 5-6 tane altyapıdan adam denesek illa tutacaktır semih mesala 8-10 yıl bizi götürür
Ben olsam DeAndre Yedlin'i alırdım . Müthiş bir potansiyel . Bruma gibi sağdan sağdan yardırır . Savunması da iyi hırslı bir oyuncu . Çok para edeceğini de zannetmiyorum 3-4 m euro ancadır . 5+3 için gayet iyi bir transfer olur .
maymun edecek bi kanat göremiyorum trde
Muslera - Melo - Sneijder - Telles - Bruma - Yedlin - Doria - Soriano kötü mü olurdu
Ligde iç sahada ilk 11'deki yabancılar : Melo - Sneijder - Bruma - Yedlin - Soriano
Ligde dış sahada ilk 11'deki yabancılar :Muslera - Melo - Sneijder - Doria - Soriano