Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Tottenham aliyor onu galiba.
Roma alıyor diyorlardı ama almadılar . Teklif götürsek Tottenham yerine bizi seçer . Biz Şampiyonlar Liginde oynuyoruz aynı zamanda .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tottenham aliyor onu galiba.
maymun edecek bi kanat göremiyorum trde
Soriano ile gizli gizli görüşmeler var fakat ben bu Soriano için Burak'tan hiçbir farkı olmadığını düşünüyorum 1'e 1 Burak bence aynısı bize forvette ayağına top yapışan bir forvet lazım yada uzun boylu bir pivot forvet lazım Burak'a timing çalışmaları filan yapsalar duracağı yerle ilgili biraz taktiksel ve mental yüklenme yapılsa 20 gol garantisi var ama sakatlanması durumunda Umut götürmez işte. Sağ bek işine gelirsekte Yedlin iyi güzelde Telles Doria Yedlin'den birini tercih etmek zorunda kalıcak yani maç kondisyonu açısından süreklilik olmucak Telles mesela kesinlikle oyun görüşünü genişletmesi tecrübe kazanması lazım bazı kolay ince şeyleri görmüyor adam kaçırıyor bazen riskli ama kolay yolları tercih etmeli daha az koşup rakibi daha çok zorlayabilir mesela geçen sene Chelsea maçında ileri gittikten sonra geri dönerken kornerden Chelsea kontraya çıkarken bunu görüp geriye gitmeyip önde alan kapatır pres ile top kazanıp atağı tekrardan başlatmıştı kaçırsa belki gol bile yiyebilirdik ama bu tür ince şeyleri daha çok görmesi lazım örneğin Drogba geri koşmuyordu ama topu kaptırdıktan sonra kontra olucağını gördüğü an taktik foul yapıyordu bu tür şeyleri öğretmeleri lazım gençlere yedlin alınıp alt yapıda geliştirilebilir.
Roma alıyor diyorlardı ama almadılar . Teklif götürsek Tottenham yerine bizi seçer . Biz Şampiyonlar Liginde oynuyoruz aynı zamanda .
Soriano harici katılıyorum . Soriano ile Burak'ın çok ama çok farkı var . Forvete zaten her türlü yabancı bir oyuncu gelecek . Huntelaar tipi bir forvet arıyoruz heralde . Birebirde affetmeyen , golü koklayan , teknik , uzaklardan isabetli şutlar deneyen bir oyuncu tipi . Bence Soriano'da bu özellikler fazlasıyla var . Forumda istenen Almeida'dan çok daha iyi bir oyuncu . Huntelaar gelmeyecek zaten . Dzeko da öyle . Ayrılsa bile çok para ister . Bana kalırsa defanstan çok forvete ihtiyacımız var . Ha defans + forvet olsa ballı kaymak olur ama 1 tane yabancı transfer hakkımız olsa forvet derdim . Burak'a artık timing çalışması yaptırsan da taktiksel bir şeyler çalıştırsan da olmaz . Adamın oyun felsefesi bu değil çünkü ha öğretilir ama yapmaz yine maçlarda . Ayağına ceza sahası içinde top gelecek de kaleye vuracak da öyle gol atacak yoksa buna Ronaldo çalışması yaptır yine hiçbir şey olmaz . Siyahi bir forvet olarak da öyle tam aradığımız adamlar yok . Doumbia falan hayatta iş yapmaz bizde . Belki Wilfried Bony yapar o da çok zor . 20 m istiyor Swensea kulübü .
Dediğim gibi yani Soriano gelirse çok iyi bir transfer olur ama kulübü bırakır mı bıraksa bile kaça bırakır o da ayrı bir soru işareti .
Şampiyonlar Ligi bi yere kadar etkili olur. Tottenham da Premier Lig'de oynuyor sonuçta. Dünyanın en prestijli ligi.
Ya aslında senin dediğin tip forvet Lacina Traore var tek fakat geçen sene sakattı hiç maç yapmadı hem pivot santrafor hemde ayağına hakim boyu uzun sol ayaklı bir siyahi oyuncu hızlıda.
O da olabilir ama geçen sene sakattı tam olarak bilemiyorum .
beni alsinlar mac basina 10 liraya oynarim hemde melo gibi hirsim vardir, formayada gerek yok, atletle cikip oynarim. Bonservisimde elimde
Burak ile ters kademeli oynadığı vakit çok iş yaparlar 4-1-3-2 bir taktikle oynarsak çok etkili olur. Orta kafa gol olarakta çok beğendiğim ve Monaco'ya transfer olana kadar takip ettiğim bir oyuncu Everton'a kiralandı ama birşey yapamadı bence eğer pivot forvet aranıyorsa satın alma opsiyonlu kiralanabilir bu riske girilmeli diye düşünüyorum eğer tutarsa ki büyük olasılık tutar Sneijder gibi değerine değer katar yaşıda genç. Tutar tutmaz bilmiyorum ama tutarsa uzun bir süre forvet ihtiyacımızı karşılar zaten tutmazsada geri kulübüne yollarsın.