Prandelli'ye Abdurrahim Albayrak'tan Destek Geldi

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
[h=1]Abdürrahim Albayrak açıkladı! Prandelli...[/h]Galatasaray'daki geleceği çok tartışılan Prandelli'ye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'tan destek geldi.

abdurrahim_albayrak_acikladi_prandelli_h22446.Jpeg

Galatasaray'da camia ve taraftarın tepkilerini üzerine çeken Cesare Prandelli için destek kararı çıktı.

Prandelli'ye bir destek de Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'tan geldi. Galatasaray'ın zorlu bir dönemden geçtiğini vurgulayan tecrübeli yönetici, "Bu zor günlerden hep beraber çıkacağız. Taraftarlarımızın da hepimize sahip çıkması gerekiyor" dedi.

Bu arada yönetim Prandelli'den Ocak ayı için rapor isteyecek. Kadronun 26'ya ineceği belirtildi.

Skorer

İkisinden de nefret ediyorum.

Yahu aptal değilseniz bu açıklamayı anlamanız lazım adam kulüpte yönetici belli bir konumda o konuma göre konuşmak zorunda...

Herhalde burada konuşulanları söyleyecek değil...

Birde bu adamın arkasından ağlıyorlardı....Futboldan anlayan birileri gelmediği sürece bir bok olmaz Türk futbolundan....Ağlayıp zırlamakla olmuyor bu işler

Saklabanliktan baska birsey yapmaya kalkarsa takima zarar verir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaha

Sinirden elim ayağım titriyor şerefsizim.

Hep söylüyorum bu adam üstünden Sneijderi yipratip gönderirler. Devre arasinda görürürüz görecegimizi.

Gereksiz veya politik açıklamalar diyebiliriz, bir kaç kötü sonuç daha alınırsa Prandelli ile yolların ayrılacağını herkes biliyor.

Kesinlikle para yok diye yapıyorlar bunu, akıl mantık işi değil yoksa..

Aynen, politik aciklamalar bunlar. Karabük'e yenilsin postalanir artik. Hala postalanmazsa zaten bu yönetim 1 ayda miladini doldurmus olur.

Abdürrahim kadar troll var mi ya futbol dünyada?

Ahmet Çakari onun mevkiini ver o bile daha iyi isler yapar.

Çeksin gitsin

Şu adamı düşündüğünüz kadar klübü düşünseydiniz şu kaotik ortamdan çıkardık şimdiye kadar. Yanlış zamanda yanlış kişiye destek veriyorsunuz. Takımada köstek oluyorsunuz.

Yazıklar olsun. El birliğiyle bitiriyorsunuz Cimbomumu.

GT-I9300 Tapatalk

Ne desin adam o da biliyor bu isin yurumeyecegini ama su an adama destek açıklaması yapmak zorunda

Geri
Üst Alt