Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
yav hehe kadro kalitesi düşük elindeki malzeme kötü eyvallah'ta çıkardığı kadro ve oyun sistemide rezalet yeni yönetim geldiğinde yolcudur abbas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyunda topu kontrol ettiğimiz iyi paslaştığımız ve topu kendi kalemizden diğer kaleye kadar taşıyabildiğimiz dakikalar vardı , bir nevi avrupayi bir oyun anlayışı sergilemişti galatasaray ve umut vermişti bu dakikalarda.
ancak 3.bölgede çoğalıp rakibi bunaltan oyun anlayışımız eksik ve bahsettiğim seri oyun anlayışını oyunun tamamına yayamıyoruz , baskı yapan fazla hücumcu kullanan takıma karşı hemen geri çekiliyoruz.
yani arenada öyle bir oynamalıyız ki rakip isyan etsin yeter artık bu kadar baskı deyip bayrakları indirsin.
ama biz o son öldürücü baskıyı yapamıyoruz.
bunun en önemli sebebi kanat oyuncularımıza yönelik bir formasyon tercih edilmemesi ve ilerde Burak'ın topu tutp servis edememesi.
yoksa sneijder ve meloyu oyun kurucu olarak kullanması akıllıcaydı ama malesef bu da bize ilerde baskı kuramamıza neden oldu.
eğer olcan dün olmasaydı bu maçı kaybederdik.
hocanın kanat oyuncularından daha fazla faydalanması lazım.
4231 i denemeliyiz ısrarla.
prandellinin topu alır almaz rakip kaleye doğru hızla ilerlemek istediği aşikar ve bu tam da aradığımız bir özellik ama malesef bunu halen tam olarak yansıtamıyoruz.
inanıyorum ki bu takım zamanla daha iyi olacak ve daha baskılı ve dikine oynayan bir galatasaray izleyeceğiz.
açıkçası yönetim ve hoca değişikliğinin ben takıma bundan daha iyi bir performans kazandıracağına inanmıyorum.
hatta mancini gitmeseydi eminim istediği birkaç transferle şu an ligi domine ediyor olurduk.
renkdas sana bi soru sorabilirmiyim? sen maci izledinmi? sneijder bu sezonki en iyi macini oynadi. bizim en büyük sorunumuz (kanatsiz system'den haric) sneijdere top gitmiyordu ve o yüzden ilerde tehlikeli olamiyorduk. bugün sneijdere az cok defanstan cikan toplarin tamami sneijdere gitti ve tek top yetenegi oldugu icin biraz olsa bile hizli oynadik.
Kusura bakmayın ama hafta içi Arsenal, hafta sonu da Erciyes bizi yenince ortada kenetlenme falan kalmaz. Geçiniz bu işleri.
Sen baştan indirmişsin bayrağı, Galatasaraylı oldugunu falan düşünme. Pes etmek bizim genlerimizde yok, arsenal belki hadi eyvallah ama Erciyes kim? Ki arsenal'e karşı da olumlu bakıyorum puan alabiliriz
Siz fanatik duygularınızla hareket edersiniz, ben izlediğim futbol, yani uzmanlık alanım ile. Ha benden sana naçizane tavsiye kardeşim; insanları baştan savma cümlelerle itham etme. Elbet hayat sana bunu da öğretecektir zaten.
dünkü maci nasil izledin anlamiyorum.
dünkü maci nasil izledin anlamiyorum.