- 9 Ağustos 2011
- 60.443
- 33.790
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prandelli' nin alacağı dışında ekibininde alacakları var.11-12' yi bulur toplamda.
GT-I9300 Tapatalk
Ben yine iyimser yazdım. Toplamda 13 civarı dillendiriliyor medyada.yuh , 11-12 nerden cikti, gercek rakam 4-5 milyon euro civarinda (hepsi dahil)
adam haysiyetsiz falan değil..neyi hakettin de para istiyorsun haysiyetsiz. al 1 sezonluk paranı defol git, bu bile sana fazla
Ben yine iyimser yazdım. Toplamda 13 civarı dillendiriliyor medyada.
GT-I9300 Tapatalk
galatarasaylı olmasına gerek yok mancini kadar şahsiyetli olsa bu yılki maaşı dışında tek kuruş almadan giderdiadam haysiyetsiz falan değil..
kimse kendini kandırmasın, en has Galatasaray'li bile olsan, böyle sözleşme yapsalar kuruşuna kadar alırsın.. ben alırdım şahsen.. maddi zararını böyle sözleşme veren kerizler düşünsün..
oo medyada yazıyorsa doğrudur..Ben yine iyimser yazdım. Toplamda 13 civarı dillendiriliyor medyada.
GT-I9300 Tapatalk
galatarasaylı olmasına gerek yok mancini kadar şahsiyetli olsa bu yılki maaşı dışında tek kuruş almadan giderdi
bize ne , kulup dusunsun