GSC Portal Prandelli’ye Ne Kadar Ödeme Yapılacak?

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
sakal1.jpg

İşte cevabı...

Detaylar GSC Portal'da...

Prandelli' nin alacağı dışında ekibininde alacakları var.11-12' yi bulur toplamda.

GT-I9300 Tapatalk

neyi hakettin de para istiyorsun haysiyetsiz. al 1 sezonluk paranı defol git, bu bile sana fazla

neyi hakettin de para istiyorsun haysiyetsiz. al 1 sezonluk paranı defol git, bu bile sana fazla
adam haysiyetsiz falan değil..

kimse kendini kandırmasın, en has Galatasaray'li bile olsan, böyle sözleşme yapsalar kuruşuna kadar alırsın.. ben alırdım şahsen.. maddi zararını böyle sözleşme veren kerizler düşünsün..

100 milyon euro'ya bağlarız işi rahat olun.

Prandelli'nin 2 yıllık alacağı net alacağı 4.6 m €.Ekstadan 2 sezon şampiyonluk+kupa alınırsa o da 3 m $ tutuyor.

adam haysiyetsiz falan değil..

kimse kendini kandırmasın, en has Galatasaray'li bile olsan, böyle sözleşme yapsalar kuruşuna kadar alırsın.. ben alırdım şahsen.. maddi zararını böyle sözleşme veren kerizler düşünsün..
galatarasaylı olmasına gerek yok mancini kadar şahsiyetli olsa bu yılki maaşı dışında tek kuruş almadan giderdi

taraftarımızın artık uyanıp bır ve kenetlenmıs hale gelmesı gerek..5dk da gorusup ayrılabılırdık hanı? 5ler 7ler konusuluyor yazık degıl mı bu paralara?

galatarasaylı olmasına gerek yok mancini kadar şahsiyetli olsa bu yılki maaşı dışında tek kuruş almadan giderdi

Mancini şahsiyetli olduğu için değil, bizden aldığı parayı her yerde alabilecek kadar kariyerli olduğu için gitti.. adam kendine güveniyor.. "ben iyi hocayım, her yerde bu parayı alırım" diyor..

Prandelli öyle değil, bu parayı bi daha kimse vermez.. adamın kariyerinde tek başarı yok, her yerden kovulmuş..

Kısacası voleyi vurmak için tek şansı bu sözleşme..

Mancini aynı durumda olsa, o da kuruşuna kadar alırdı..

sözleşmeyi yaparken düşüneceksin bunları..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt