Üye Görüşü Prandelli'ye "Teknik Direktör Değil" Diyenler!

Başlığı açan futbol aklına saygıyı gösteren arkadaşımı tebrik ediyorum..Benim gibi düşünenleri görmek çok güzel..Anlamazlar kardeş hepsi hoca onların ama çık iki adam ısıt desen onu yapamazlar o ayrı ..ama klavyeden dizilişler yazarlar 3 5 2 4 4 2 şöyle derler.anlamazlar renkdaşım.Daha dün wenger 18.yılını doldurmuş arsenalde,bizim konuştuklarımıza bak.Onlara prandelliyi kovsunlar denizliyi getirsinler böyle döngüde gitsin bu kervan.

ben kurallara bakarim sonra elindeki imkanlarina ..

Burak gibi bir adam senin forvetinse kafani 10 kez daha kasiyacaksin

Başlığı açan futbol aklına saygıyı gösteren arkadaşımı tebrik ediyorum..Benim gibi düşünenleri görmek çok güzel..Anlamazlar kardeş hepsi hoca onların ama çık iki adam ısıt desen onu yapamazlar o ayrı ..ama klavyeden dizilişler yazarlar 3 5 2 4 4 2 şöyle derler.anlamazlar renkdaşım.Daha dün wenger 18.yılını doldurmuş arsenalde,bizim konuştuklarımıza bak.Onlara prandelliyi kovsunlar denizliyi getirsinler böyle döngüde gitsin bu kervan.
Sen oyuncu isitabiliyon mu ?
Senin gibi dusunmeyenler futboldan anlamiyor mu yani?

cingıl bels

taktiksel doğrularını ve yanlışlarını karşılaştırdığımızda öyle derin bir analiz yapmaya gerek yok.. melodan stoper sneijder'den ön libero , eğer iyi oynasaydı ve eses maçını alsaydık yasinden sağ bek yaratmak isteyen bir adamdan bahsediyoruz... be adam , deneme yanılma yeri olmasa da bu takım, eyvallah yine de sivas maçında gördün ki olmayacak.. bi düşün sivas bu kadar pozisyona girebiliyorsa bu sistemle , arsenal darmadağın eder seni.. yani bu ısrarın neden? wenger bile senin elindeki takımı taa ingilterelerden daha iyi analiz edebiliyorsa burada çok büyük bir sorun var.. ''prandelli'ye saygım büyük ama takımını daha iyi tanıması lazım '' dedittiriyorsan elalemin hocasına oturda bi düşün be adam..

kendi adıma çok üzgünüm , öyle ahım şahım top oynamayan bir takımdan fark yiyebiliyoruz an itibariyle.. eminim ki normal bir sistemle şu arsenalden en kötü ama en kötü 1 puan çıkartırdık , galibiyet hiç sürpriz olmazdı.. gel gör ki bir teknik direktör böyle bir maçta nasıl saçma sapan bir dizilişle fark yenirin dersini cümle aleme gösterdi.. çok yazık..

Dortmund maçına
kalede Burak
Muslera forvet
olarak çıkalım hocam

Valla bir nebze savunmaya çalışıyordum ama dünkü rezalet diziliş ve kadrodan sonra kesin olarak söyleyebilirim ki Prandelli bir dönem teknik direktörmüş ama artık değil.

İlk geldiği gün ''4-2-3-1 sistemini oynatacağım.Hucüm oynatacağım'' demişti.Hazırlık maçlarında sistemi falan iyiydi bu selçuku burakı keser dedik güvendik ama şimdi bakıyorsun futbolu bilmeyen herife dönmüş.

Hoca ilk basın toplantısinda 4 lü savunma oynaticam demişti ne oldu da bu fikrinden döndün hocam.

1-Takımın en iyi 3 hücumcusundan 2'si olan Olcan ve Bruma'yı yedekte oturtuyor.
2-Sneijder'i 10 numara posizyonundan baska her posizyonda oynatıyor.
3-3'lü stoper anlayısı ile defans oyuncularının savruk oynamalarına neden oluyor. Yani stoperlerin bölgesi belli degil.

Özetle Hoca kötü oynamamız icin elinden geleni ardına koymuyor.

Dünde bir taraftar cıkmıs, Prandelli'yi haklı göstererek sabret falan diyor. Ulan neyine sabredecen. Hersey kabak gibi ortada. Yani bu dizilisler ile bizim bir gelecegimiz olmadıgının görülmesi icin Cl'den sonra ligedemi demir atmamız lazım ??

Ya herseyi gectim basit birsey söyleyecegim. Son macin en iyi adami olan Olcani sonradan bile oyuna sokmuyor. Gidiyor isik veren Tariki kullanmiyor, son SL macinda isliklanan Veyseli yine yem olarak sagaya sürüyor. 3-5-2 soytariligina deginmiyorum bile.

Vallah artik pes yani. Bu adamdan bir bok olmaz. Mancini bile bu kadar sacmalamamisti.

Benimdir bu.Aslında ümitliydim kendisinden de acayip boşa çıkardı.Bu kadar işbilmez olacağını tahmin edemedim.Dün biz göstere göstere yenildik kaç gündür söylüyoruz o sistemle çıkılmaz diye.Bugün Demirkol da söyledi programda adamların hücumunu maksimize ettik,en iyi olduğu taraflarını iyice kullanmalarını sağladık dedi.En iyi silahı kanat hücumları olan takıma karşı nasıl bu sistemle çıkarsın?Ya körsündür ya da kasti yapıyorsundur.Bu kadar bariz salakça iş yapılmaz yahu.
3-5-2 çok komplike bir sistem.Dünyada iyi kotaran üç takım yoktur fakat bu adam Türk futbolcusuna 3-5-2 oynatmaya çalışıyor.Çıkış yerin Juventus,Pirlo rolüne Sneijderi çektin.Hadi burada bi mantık var gene.Ulan madem örnek Juventus,Juventus'un en kilit adamı Vidal'in rolünü kim üstlenebilir bizde?Melo.Onu niye stopere çektin be adam?Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.Umut verici futbol oynamışlığımız yok kaç maçtır.10 dk bile yok.Mancini'nin takımı çok daha iyi bir takımdı.
Senin benim kıçı kırık sandalyemizde pc başında yaptığımız tespitleri bu adam oradan yapamıyorsa orada olmasının bir anlamı yok.Bu kadar bariz hatalar yapıp iyice çileden çıkardı bizi maçı izlerken.Derhal kovulsun.Sanmıyorum ama kovulsun yani.

Sen oyuncu isitabiliyon mu ?
Senin gibi dusunmeyenler futboldan anlamiyor mu yani?

cingıl bels

çok ısıttım renkdaşım...Gerçi ben ne anlatıyorum dimi... mesele prandelli değil başka birşeyden bahsediyorum ama anlatamayacağımı biliyorum.o yüzden sustum tamam sen haklısın.

En büyük destekçilerinden biriydim ama beni de yanılttı , çok büyük bir hata yaptı ve takımı tanıyamamış bu takımda 3-5-2 oynamak için 5 tane Avrupa Klasında defans lazım ikisi de bek olmak üzere , dikkatinizi çekerim Avrupa Klası dedim iç anadolu klası veyselle olmaz bu.

çok ısıttım renkdaşım...Gerçi ben ne anlatıyorum dimi... mesele prandelli değil başka birşeyden bahsediyorum ama anlatamayacağımı biliyorum.o yüzden sustum tamam sen haklısın.
Bir seyi elestirebilmek icin o meslegi yapmis olma zorunlulugu gerekmiyor.Prandelli nin savunulacak tek yani yok dun ki mactan sonra.
Anlat da dinleyelim.Sen kafan da herkesi fişlemissin.Kim anlar bnm anlattiklarimi kafasindasin.
Kusura bakma da tamam sen haklisin gibi triplerle gelme lutfen.

cingıl bels

Geri
Üst Alt