Üye Görüşü Prandelli'yi Avrupa'ya Veda Etmeden Göndermeliydik

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Türk Telekom Arena'da oynanan ve rezalet ile son bulan Dortmund macindan sonra Prandeli hemen gönderilmeliydi.

Süper Kupa'yi kaybettigimiz yetmezmis gibi birde Avrupa'ya veda ettik, bu grupta daha aptalca skorlar alinamazdi.

Ligin kalitesi yerlerde oldugu icin hala Lig ve Kupa icin büyük sansimiz var. Prandelli, birak Avrupa'yi ligde bile bizi averaj takimina cevirmisken kendisinin arkasindayiz gibisinden talihsiz aciklamalar yapan yöneticilerimiz Avrupa'ya veda ettikten 1 gün sonra hamle yapabildi..

Yeni teknik direktörümüzün giden Deli'den daha kötü skorlar alma, futbol oynatma ihtimali yoktur.

Son düzenleme:
Taraftar tepkisi olmasa devam ederdi bu yönetim bu hocayla.

Bence ilk Anderlecht maçından sonra gitmeliydi. Ne demişti kurt hoca; 1 puan bizim için başarı ve yeterli.

GT-I9300 Tapatalk

Yapacak pek bişey yok şu saatten sonra. Geç olsun güç olmasın demiş atalarımız. Vardır bir hayır.

Prandelli gereken ozeni kulube gostermedi.. Sac bas daginik...

Dedemin misafirlik icin geldigi 3. Gun sonunu hatirlatiyordu bana bir donu atleti eksikkk

Kes su saclarini sakallari be adam italya milli takiminda suruyordun joleyiii bize neyy eksiki acaba neyyyy

ali yayli tapatalk ile gondermistir.

Kesinlike, en gec Bassaksehir macindan sonra bu herifi göndermeliydik.

Prandellinin ŞL Şampiyonluk primi ne kadar dı ?

Fb geçen sezon şampiyon olmadan önce Yanal'ı almaliydik derim o zaman

ben hamza hocanın avrupada bizi uçuracağını zannetmiyorum ama ligde 3-4 puan farkla liderdik. 3. olup perşembe-pazar yapmaktansa direk elenmek daha iyi prestij yok,para yok ve en önemlisi kadro geniş değil bu yüzden anderlecht'e yenilerek hem prandelli'den hemde boşa masraftan kurtulduk.

Sezon baslamadan önce göndermeliydik.

that ship has sailed.

sene başında hocadan çok forvet konuşuluyordu. Belki hocanın istediği isimler alınsa bişeyler yapardık ama kimsenin aklına bile gelmezdi bu kadar kötü olacağı Balıkesir maçına kadar herkes güveniyordu o maçtan sonra tam tersi oldu her maç güven kaybetti.

Geri
Üst Alt